Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


Zeintar

Hráč

49
27.7.2022 09:37

Ahoj,

tímto topicem žádám i já po několika měsících o unban. V březnu jsem dostal permanentní ban za "DM + bohatá historie v rámci pravidla 0" od @Dzardys

Co se vlastně stalo? 

Jezdil jsem si po Angel Pine a okolo, načež jsem potkal někoho, kdo okrádá někoho na motorce (alespoň mi to tak přišlo). Chvilku jsem jezdil okolo, viděl jsem, že osoby u ní stojí (jeden měl status, že je od krve apod.), bylo mi jasné, že to jsou prostě okradači. Tak jsem vylezl na balkón jedné z mých vilek a snažil jsem se osobu postřelit (pozor, ne zastřelit! Pouze postřelit!) Bohužel, absolutně nechápu, jak fungují hitboxy a hráče jsem zabil (asi úplně, nevím). Koukal jsem na crosshair, viděl jsem, že střílím mimo a že se nic neděje - navíc přes zábradlí jsem nic moc neviděl. Pak jsem seběhl dolů s tím, že jdu volat policii. A v tu přišla perma. Potom jsem se dozvěděl, že to ve skutečnosti nebyli okradači, ale že se snažili tomu poraněnému pomoct. To jsem v tu dobu nevěděl.

Link na clip ze střelby - https://streamable.com/d6fffx

 

Log

 

Za tuto celou nesmyslnou akci se omlouvám, došlo tam k příliš mnoho komplikacím a rozhodně to nebylo takto chtěné, avšak trest jsem si zasloužil, protože se stalo, co se stalo a zkazil jsem ostatním roleplay. Proto si také žádám o unban až po několika měsících.

 

Předem díky,
Zein.

4.8.2022 14:56

Ahoj Zeine.

Děkuji ti za pěkně sepsanou žádost, očividně sis svou konkrétní chybu, za níž jsi dostal ban, uvědomil, a víš tedy, že se to dělat nedá. Oba dva však moc dobře víme, že ti ban nebyl udělen jen za DM, ale konkrétněji v souvislosti s podmínkou, která ti byla udělena za dlouhodobé pohybování se na hraně pravidel. Nač však obviňovat jen tebe, bylo vás více, jen ty jsi přišel první na ránu.

Být to na mně, na server bych tě už nepustil, jelikož se stále obávám toho, že bys ve svém oblíbeném provokování pokračoval, z čehož by členové AT byli akorát tak na nervy a tvá další perma by mohla přijít opravdu rychle. Ale nechci dělat předsudky, třeba v posledním měsíci jsme si na TSku pokecali celkem fajn, choval ses slušně a byl jsi vítaným účastníkem konverzace.

A to je jeden z důvodů, proč jsem se řešení tvé žádosti o unban takřka vzdal a rozhodl jsem se, že o tvém unbanu rozhodnou členové AT, kteří v počtu 11 lidí (což jsou v podstatě všichni, kteří nejsou na dovolené nebo někde v tahu) zareagovali na mou zprávu, kam jsem postnul tvou žádost o unban.

Konkrétní jména hlasujících uveřejňovat nebudu, stejně tak jako další zprávy, stále se jedná o konverzaci, která proběhla na Discord serveru našeho Admin Teamu, a já tedy musím zachovat mlčenlivost.

Vidíš však, že jsi tentokrát neobdržel přízeň členů AT a v poměru 9:2 si členové AT tedy nepřejí, aby ti byla v brzké době udělena další šance. Jestli to pochopíš nebo ne, to už je jen na tobě, myslím si však, že obě hlasující strany mají své důvody, proč hlasovali pro nebo proti.

Já ti doporučuji to zkusit za pár měsíců znovu, mezitím by nebylo od věci se zkusit s pár lidmi v komunitě udobřit.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~42