Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/snížení trestu


neznamy#6386

Smazaný účet

4
27.7.2022 13:20

Zdravím, rád bych si požádal o unban/snížení trestu, měli jsme RP akci při které nebyla žádná komplikace tím stylem že bych měl RPit injuries, naopak ti co bourali a měli by injuries RPit naopak vytáhli zbraň a začali sřílet, při té bouračce by měli zlomené ruce nohy vaz krk šlachy žebra. Oni však vytáhli zbraň a začali po nás střílet. Nicméně oni žádný ban nedostali, metu z mojí strany ani moc nepřiznávám, na discordu jsme byli ale žádné info které by jsme využily tam nebylo, leda to jak říkaly že v LV v LV, ale to jsme nepoužily protože jsem je dávno viděli a jeli za nimy. Takže si myslím že pak Holysek by se měl trošku probrat a začít řešit věci pořádně protože jeho přístup mi přijde naprosto neadekvátní a to jakým stylem vyřešil tento problém mi přijde naprosto nesprávný, myslím si že ban by měli dostat hlavně oni a to už jen za to jak campily v GZ jelikož bylo RErp akce ve které jsme je zabily, a pak už věděly že po nich jdeme, tak campily GZ, na moji zprávu do ooc chatu "GZ Campeři" napsali "a co jako". Přijde mi že Holyysek buď neumí zvládat jeho účast v AT a nebo jim jednoduše nadržuje.  

 

Tímto tedy žádám nejlépe o unban a nebo alespoň velké zkrácení trestu, a taktéž o zabanování těch dvou kteří z toho vylezly bez jediného postihu, přitom porušily pravidla mnohem více jak my. :) 

 

S pozravem Svandiq, mucq <3

27.7.2022 13:30

No, tak já se probírat nemusím, protože už jsem dávno vstával a naspal jsem krásných 8 hodin. No, nebudeme tu rozebírat můj už dávno pokažený spánkový režim a přejdeme k tvé "žádosti" o unban, protože si vlastně nic neporušil. Asi by ses měl podívat do banlistu kde by si viděl, že ti dva trest také dostali. Není žádné pravidlo na nějaké camping GZ nebo co a na tom se shodlo dost adminů. U tebe ti nic zkracovat nebudu jak u tvého kamaráda, protože ty si do nich naboural a taky si neRPil injuries a začal si ječet ve videu. V tom videu jde také krásně slyšet meta z vaší strany a na tom se shodl také jeden admin. Stěžuješ si na mé neadekvátní řešení reportů, ale zajímavé je, že jsem to konzultoval s druhým a zkušenějším adminem a vše bylo v pohodě. Ale tak určitě víš kam patří stížnosti na administrátory, takže si klidně stěžuj. Zkrácení i unban ti zamítam. Mucq <3


Powered by LeoSight IFS
LT~27