Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Tvoje oblíbené auto.

1 2



Holub

Hráč

45
15.8.2022 12:31, naposledy upraveno 15.8.2022 12:32 uživatelem Holub

@bobcus25 Jestli chceš mít luxusnější auto, tak si prostě kup Arnage. Ten je luxusní až až... minimálně do chvíle, než tě předjede Caprice.

@Jacko88 - Zrovna RX7 je takový pozůstatek z doby, kdy se počítalo s unique handlingy. A díky za kompliment u Shelbyny, zrovna tak měla být koncipována. Holt kdo chtěl říditelnější variantu, tak ten si koupil 350.

1.9.2022 01:53

Brý ráno,

Dlouho jsem přemýšlel či se taky podělím ale asi jó no.

Mezi oblíbené auto bych zařadil 4 kandidáty.

Na prvním místě bych umístil dokonalost sama a to Mercedes Benz S500 (neměl jsem bohužel možnost si zkusit s unikátním handlingem 😭) původně jsem tohle vozidlo strašně odsuzoval, poté jsem si ho koupil a nyní už na něm mám skoro 2 tisíce kilometrů a jen mi dělá radost, ps: Bez úprav.

Na druhém místě bych umístil Dodge Polara, krásná stará Amerika, dává mi to nostalgii na Mafii, Vice City a taky na film Policajti z Miami Beach. Vozidlo krásně jede, pevně drží a vypadá prostě úchvatně.. jediné co vypíchnu jsou ty úzká kola, pomali jak od kočárku.

Na třetím místě bude Audi R8, jede strašně dobře rychlost úžasná a i bez tuningu jezdí 315? No to je krása a není ani zas tak drahá, hodně jsem si jí oblíbil ovšem jediné co mě na ní štve jsou drahé opravy, spotřeba paliva a to, jak je nízká..omylem najedete na patník a letíte.. pomali jak s S4 avantem. 😅

A na poslední místo umístím BMW M5 ve verzi Xdrive. Vozidlo má výbornou rychlost, dobře drží na silnici nikde nelítá a neujíždí mu zadek při průjezdu zatáčkou. Taktéž se na něj dají udělat krásné polepy.

A vozidlo které nemám rád?

Tam zařadím již výše zmíněnou Audi S4 avant z důvodu toho nízkého podvozku, vozidlo se mi samotné líbí i celý model, taktéž ty jízdní vlastnosti ovšem jediné co jej kazí je zmíněný podvozek.

Dobrou noc.

Jacko88

Hráč

41
13.9.2022 10:55

@Phobios

S S500 souhlasím, handling dobrej, vzhled taky a plně to odpovídá prémiové limuzíně. 

Polara je taky super, krásný model, i handling. Jen nechápu jak ti to může "dávat nostalgii" na Mafii, když tam byla auta z roku 1930 zhruba, ve dvojce auta okolo roku 1945-50. Jediná Mafie kterou ti to může připomínat je podle roku výroby Polary Mafie 3 a to je nejhorší díl série. A dost pochybuju, že jsi ho někdy hrál. 

R8 je křáp, jediný co mě na tom autě kdy lákalo byla maximálka. Řídí se to hrozně, podvozek až zbytečně tvrdej, překlápí se to. Do zatáček to nedrží a když to vytuníš, je to nereálná raketa.

A jen taková technická. M5 xDrive je na Skimu pouze jeden, je to unikátní handling který vlastní Puding a je psaný na CRN Cars. Že jsi ho řídil je možné, ale koupit si ho stejně nemůžeš. Asi jsi se teda zpletl, protože ani polep na fotce neodpovídá. Jako obyčejné auto je tu pak BMW M5 a BMW 535i xDrive (Series 5, NE M5.). M5 je zadokolka, xDrive je 4x4.

A k S4 se vyjádřím taky. Jak jsi psal, auto má príma handling, i model je pěkný. A ten nízký podvozek? Ten se mi naopak líbí, klidně bych to položil ještě níž. Mít snížený auto je životní styl, musíš si na to zvyknout, počítat s tím a jezdit s rezervou. Takovéhle kolize podvozku by měla mít i R8 a další sportovní vozidla, aby se s nimi po polních cestách a po hrbolatých cestách nejezdilo tak rychle, jak se jezdí. Na špatných cestách tě S4 prostě nutí jezdit pomalu. Což je dle mého dobře. 

That's all. 😅✌️

 

 

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~33

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

DUBEN 2024
SPLNĚNO!

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: Vitezslav (2063Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
gloziscoot

50Kč včera v 21:36

ShadowzWT

70Kč včera v 15:24

MrKys

300Kč včera v 01:26

Nejnovější uživatelé
Ham201

Registrován 24.4.2024

bujdaCZ

Registrován 24.4.2024

Tomaskosos

Registrován 24.4.2024