Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Práce na silnici C161 ve směru na Palomino Creek v plném proudu


Holub

Hráč

45
27.7.2022 18:09, naposledy upraveno 27.7.2022 18:32 uživatelem Holub

Práce na silnici C161 ve směru na Palomino Creek v plném proudu


Jsou tomu téměř dva roky od posledních oprav mostu Carly Bridgesové. Řidiči okresu Red County si tak mohli necelé dva roky užívat silnice bez uzavírek s plnou průjezdností. Bohužel rostoucí nápor na silnici C161 ve směru na Palomino Creek si vybral svou oběť v podobě stavu vozovky, která začala připomínat spíš tankodrom nežli jednu z nejfrekventovanějších silnic v okresu. 

 Dle slov Odboru dopravy státu San Andreas bude daný úsek disponovat sníženou průjezdností po dobu dvou týdnů a to kvůli vyšší náročnosti na kvalitu povrchu vozovky. Proto dbejte zvýšené opatrnosti na daném úseku, popřípadě využijte severní výjezd z Montgomery a silnici C54, která zůstává doposud plně průjezdná. Za devastujícím stavem vozovky stojí nadměrné užívání vozovky ze strany osobní i komerční dopravy.

Hodí se také náležitě upozornit, že předností v jízdě disponují vozidla jedoucí směrem na Montgomery. Ačkoliv já sám vnímám umístění dané uzavírky v rámci plynulosti a bezpečnosti provozu za poněkud nešťastné (sám bych viděl lepší řešení řízení dopravy v podobě přenosné světelné signalizace), výsledná oprava daného úseku bude přínosem pro nás všechny.


-RB


Powered by LeoSight IFS
LT~30