Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádám o Unban Admin-Holysek nenahlášení porušení pravidel. (10 hodin)


Opilejdavid

Hráč

4
28.7.2022 15:39

Dobrý den, Překvapuje mě že když člověk vjede do banky s motorkou tak to je porušení pravidla zdraví rozum vím že jsme v MTA světě co je stranka sama o sobě ale že když jsou otevření dveře v bance ( Ani tam nejsou ) a vykrádáme banku tak je to něco nelogického a že kroskou skočím z malé vejšky mezi koleje tak to je za nonRP driving Ale to tady obhajuji kamoše. Ale abych se dostal k mému banu tak nechápu že dostanu ban na 10hodin za to že jsme nenapsal report že jel do banky na motorce což je ve FiveM uplně normalní a skočim s  kroskou z malé vejšky mezi koleje tak je to nonRP driving a navíc jak jsem mohl takhle rychle zareagovat a ten report když jsem nemel šanci ho nejak napsat a hned přišel admin a dostaly jsme ban.
Přeji Hezký den. 
S pozdravem Opilejdavid.🙈

Jméno mého kamaráda je: tinyofficial

28.7.2022 15:57, odstraněno 28.7.2022 16:45 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
28.7.2022 17:40

Ano, logicky prostě nebudeš vjíždět s motorkou do banky a nezačneš jí vykrádat. Je to porušení pravidla a bude se to trestat. Možná si to nevěděl, ale tak aspoň teď už to víš a nadále to s kamarádem nebudete porušovat. To vaše skákání po kopcích a následný ježdění po kolejích taky není ok a je to další porušení pravidla. Prostě nebudeš jezdit po kolejích, protože nejsi vláček, ale motorka. Ban si dostal na 10 hodin a aby se neřeklo, že jsem nějak zlý, tak přivřu oči a zkrátím ti ban na 5 hodin. Za těch 5 hodin si můžeš třeba zatím nastudovat pravidla, jít na čerstvý vzduch ven a nebo to strávit s rodinou.


Powered by LeoSight IFS
LT~24

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo