Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban (Permanentní) Phobios + BOTRobert


FalciGG

Hráč

2
29.7.2022 09:36, naposledy upraveno 29.7.2022 09:42 uživatelem FalciGG

Ahoj, psal se slunný den čtvrtku 28.7.2022 v 17:53, dostal jsem permanentní ban, a chtěl bych si zažádat o unban.

Důvod Banu - praivdlo 34., nonRPact, nonRP injuries(opakovaně), DM, zdržování RP, nesmyslná /do (Permanent)
Ban udělen - Phobios + BOTRobert

Vysvětlení - Začal bych tím co se popravdě stalo, Policie mě jentak chtěla zatknout prakticky jen za to že sem je začal točit pač nechtěli dělat svou práci, tak sem se rohzodl jim utéct což mě naháněli cca 3 minutky poté mě chytli, ukradl jsem vozidlo abych se od policie dostal(Pozor tato část je důležitá ukradl jsem auto hráče a měl sem RP důvod nikoliv PSA auto.), poté se portl Botrobert a začal řešit celou akci, dostal sem ban na 2 dny za to co sem porušil.
(Omlouvám se že sem to napsla takto krátce)

Moje obhajoba - Ano omlouvám se udělal sem několik chyb v RP s tím že s pravidla který sem porušil souhlasím popravdě vím že sem dělal blbosti a prakticky TROLL RP Přiznávám se ale jen nepobírám spíš to Zdržování RP když policie mě tam řešila OOC..., S tím že se spíše olmouvám a vím že sem dělal blbosti hodně..

Omluva - Omlouvám se už jenom z toho důvodu že v tu chvíli sem jednal v velkým afektu, Už se jen omlouvám za nadávku adminovy že je šlupák jak píšu jednal sem ve velkým afektu jakožto že i přes to sem se docela držel ohledně mé výbušné reakce v chatu a dokonce jsem si kvůli permanentnímu banu rozmlátil klávesnici takže kdybych měl nějaký chyby v text uomlouvám se píšu přes mobil. Omlouvám se také adminům kterým sem vypisoval jako byl ráno Phobios kvůli tomu že sem chtěl vědět co se pořádně 27.7. stalo jestli se to skiplo nebo něco abych měl nějaký přehled co se stalo. Také se omlouvám za zkažení RP a požitku ze Skimo RP a celkově lidem co semnou měli kdykoliv nějaké RP a že ztráceli semnou jejich čas ale lidé kolem mě měli
na mě celkově názor jakožto že sem super člověk. Za dobu co jsem byl vlastně na skimu sice na nějaké lidé sem působil možná jako člověk kho nemá nikdo rád ale snažil sem se jít příkladu hráčům a prakticky se chovat lehce i jako oni a poslední dobou sem se také snažil dodržovat pravidla.
Hlavně lidé mě nemají rádi a jen kvůli tomu jak se chovám IC každopádně OOC lidé jak sem psal i některé IC lidé na mě mají názor jakože sem super člověk a dá se semnou pokecat ale IC mám prostě povahu takovou a takovou zase v realitě.. Většinou sem rozvíjel RP s kamarádama, snažili se dělat RP akce ale většinou to dopadlo řešením adminem ale nebudu zmiňovat kdo koho nahlásil a od koho přijde mi to zbytečné toto zmiňovat, A ano vím dostal sem již hodně banů za to co jsem na skimu.

Asi si říkáte proč si žádám takto brzo jeden z hlavních důvodu je komunita skima jelikož vím že je tam kvalitní RP sice jsem si ho vážil ale u několika lidí to vypadalo tím že je seru IC tak že seru na pravidla ale o tom někdy jindy.. A druhej hlavní důvod je že tady mám spoustu kamarádů kteří také sice dostávají ban každý předse dostal někdy ban, nebudeme si lhát ať to bylo na skimu nebo někde jinde..

Touto formou se chci omluvit za jakékoliv porušení pravidel a co sem prakticky ničil pocit z RP, Tudíž na konec se chci jen omluvit a přeju všem to nejlepší OOC/IC ať se daří všem v životě. Každy si zaslouží druhou šanci...

TheOliverT

Hráč

8
29.7.2022 14:04

Zdravim, rád bych se vyjádřil k následujícímu útržku z tvé věty: Zdržování RP když policie mě tam řešila OOC

Zdržování RP pokud tomu tak chceš říkat proběhlo z naší strany tím, že se vyměnilo pár vět v L-OOC o tom že to už fakt možná přeháníš a domluva toho jestli má někdo z nás klip tak aby dal report, následně jsi po nesmyslném /do s odůvodněním nevím proč utekl, nasedl do auta a odjel pokud se správně pamatuju.

Naopak, ty jsi v této chvíli řešil čistě IC věc v OOC chatu a stěžoval jsi si, že tě chceme zatknout bez důvodu, i když se jedná čistě o IC záležitost.

Co tak slýchám tak s tvým RP má už víc lidí špatné zkušenosti a tak si myslím, že si ten ban ještě na chvilku zasloužíš.

 

FalciGG

Hráč

2
6.8.2022 21:53, naposledy upraveno 7.8.2022 13:20 uživatelem FalciGG

Tak omlouvám se za další post po delší době, Vidím že unban se asi zamítá pokuď to tak chápu když se delší dobu neodpovídá a nic.. @Phobios @BOTRobert tož netuším proto bych se rád zeptal jak to bude s tím unbanem. Já si své chyby uvědomuju ale rád bych byl za odpověď ale měl bych návrh změnili by jste mi ban z permy na 1 měsíc a ten 1 měsíc si počkat.. Jinak rád bych věděl i za zpětnou vazbu od hráčů jeslti maj na to dobrý názor že bych dostal ban na 1 měsíc a ten 1 měsíc si počkat.

12.8.2022 18:38

Ahoj,

Tak se ti předem omlouvám za delší dobu čekání na mou odpověď.

Permu jsi obdržel poté co jsi neustále dělal to stejné dokola, provokoval PSA, denně mi na tebe přišel report a občas i víc než jen jeden.

Dle mého si unban nezasloužíš hned, zkus to prosím ke konci měsíci.

Přeji ti hezký zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~73