Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na TGM Magovec.

neznamy#6386

Smazaný účet

4
30.7.2022 20:10

Za mne je jeho přístup neprofesionální a jeho řešení problémů je naprosto neadekvátní. Dle mé dnešní zkušenosti s ním jsem zjistil, že řešit podobné věci s ním určitě nechci. Nebýt BOTRoberta, jeden z nejvíce rozumných členů momentálního adminteamu. Tak se to nevyřeší snad nikdy, a nebo by usnesl nesmyslný rozsudek. Díky tomu jak stále opakoval jednu a tu stejnou věc, přišlo mi že zkrátka neumí ověřovat a vymýšlí si svůj rozsudek dle pohledu na ooc jméno daného člověka, nebo opravdu nevím. 

30.7.2022 20:20

Mňa do toho absolútne nič nie je a nič o tom neviem, ale to nebude ani SedliX, ktorý to bude riešiť. Presne preto by bolo dobré dodať nejaké logy, prípadne nejaké dôkazy ohľadom toho, že dotyčný admin podľa teba pochybil. V opačnom prípade tvoja "sťažnosť" skončí rovnako ako ostatné, kde majú ľudia jednoducho afekt z toho, že nebolo po ich, ale pritom nemajú žiadne dôkazy a nulové argumenty voči tomu, čo ten dotyčný admin reálne porušil. Na záver by som to tak jemne zhrnul s tým, že buď nájdi nejaké rozumné argumenty spolu s dôkazmi, alebo si inak odpusti podobné zbytočné príspevky. SedliX nemá toho práve najmenej, preto by si mu nemusel dávať zbytočnú robotu navyše.