Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o UNpermy Opilejdavid ❤


Opilejdavid

Hráč

4
31.7.2022 01:11

Dobrý den, Je mi líto co mam na skimu protože už tu erpím zachvilku 2Roky a dostal jsem permu za blbosti který si uvědomuji nekolik banů které podle mě byly zbytečné nechci abych stratil svoje nejlepší lidi jenom že jsem občas neco přestřelil ale podle mě několik banů bylo zbytečnejch od A-Teamu a myslím si že si zasloužím 1 poslední šanci podle mě člověk má ještě jednu šanci několik banů už bych neudělal ale přijde mě že na mé straně není uplná vina! Tak proto prosím všechny Bohy na zemi aby mě odpustily a daly mě ještě poslední šanci!. 
Přeji co nejhezčí noc všem Bohů a hráčum!

A dam vám radu: 2 měř a jednou řež! (to myslím tak že než začneš erpit tak si přečti pravidla!)❤
S pozdravem opieljdavid.  🐱‍👤

Develon

Hráč

40
31.7.2022 08:14

Zdravím , bohužel bany se nasčítávají že ? , bohužel to taky znám , ačkoliv bych ti ten unban přál ,pochybuju o tom že ho za tenhle příspěvek dostaneš . No aby to nebylo No Point vyjádření , dám ti taky radu. Nedávej si žádost o Unban tak brzo , zvláště pokud jde o permu , nebyl by to ani trest kdybys tu unpermu dostal , počkej aspon měsíc. pak zvýšíš svoje šance. Každopádně i tak , hodně štěstí.

 

docctorlovee

Hráč

2
1.8.2022 20:28

suhlas

 

5.8.2022 04:20

Tvá historie mluví snad za vše.. Serveru jsi více škodil než byl nápomocný, šanci se polepší jsi už dostal mnoho. Takže za mě ne. žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~34