Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Návrh na něco podobného jako White-List se zkouškami

StearX

Hráč

0
14.5.2020 21:31, naposledy upraveno 14.5.2020 21:32 uživatelem StearX

Zdravím všechny tak po dnešní RP akci z který se stala non-RP akce a pak se to nakonec rozpustilo protože admin neměl čas sme se s pár lidma co hrály RP uvažovali nad tím kde je vlastně problém nakonec sme došly k tomu že problém je v některých jedincích kteři nedokážou hrát RP nebo spíš je možný že spíš uznat chybu myslím si že to je taky možná spíš v tom že když mají oni navrch tak hrajou RP ale když jim začne téct do bot tak najednou RP nehrajou aby se vyhnuli trestu ... Což je docela smutné ... Když se hodně lidí to snažíme hrát tak jak se ta hra má hrát a tak abych se vrátil zpět k tomu o čemž tenhle příspěvek je napadlo mě a pár jedinců co třeba zkusit jako to mají některý servery na FiveM White-List se zkouškama na pár serverech jsem hrál a fungovalo to hráčí si vážily toho že na serveru mohou hrát a tak se i chovali protože to nebylo uplně jednoduchý se na ty servery dostat prostě jednoduše byl na serveru White-List s tím že museli složit zkoušky ať už na Discordu kde vlastně použili bota pro otázky a když odpověděli dobře tak je to automaticky hodilo na whitelist nevím jak to funguje nebo byl dokument na webu který museli vyplnit administrátoři ho pak posoudili a popřípadě přidaly na White-List vždy to vyhlašovali buď pod příspěvek kde to bylo např na fóru nebo to vyhodnotil ten bot chtělo by to se nad tímhle zamyslet protože někteří jedinci to vážně kazí píšu to trochu s Agresí protože sem kvůli tomu teď vypl hru ! :D takže sorry jestli něco nebude uplně srozumitelný :D 

Každopádně zkuste se nad tím zamyslet :) 

14.5.2020 21:47
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

StearX

Hráč

0
14.5.2020 21:53

To mě je úplně jasný ale dobře placnu teď hraje 80 lidí 40 lidí z toho neumí RP co z toho vznikne ? Za další polovina lidí neumí /do ani /me mixujou pátý přes devátý protože prostě nevědí další má pouta jezdí veselé po městě další se odpojí uprostřed akce z toho pak vzniknou nastvany hráči jako např nejmenovaný člověk od PČR který se sbalil a odjel s tím že už ho ty lidi nebaví jak to neumí a celá rp akce se třeba úplně rozsypala a rozpustila nakonec .... Takže vlastně hratelnost tak 40% kvůli lidem ... Což je škoda server je fajn a je taky fajn naprogramovanej a postavenej líp jak 90% serveru na scéně a to se bavím včetně fiveM

misatorcz

Hráč

53
14.5.2020 22:10

Nic proti jo ale white list je ez pro každého kdo to hraje tak 1 měsíc, a stejnak když bude white furt to budou porušovat.

StearX

Hráč

0
14.5.2020 22:44

Zas tak ez ne když někteří jedinci nevědí že vůbec existuje nějaký LOOC a vše serou do ic i to posrany OOC nechapou dneska jsem třeba jednomu člověku vysvětloval skoro hodinu že mixuje a stejně to nepochopil ... Když mu řeknu přečti si F1 řekne mě že to četl a že vše dělá správné to už je vyloženě tupost ... A takový lidi právě kazí to RP což je vlastně ten smysl ty hry ... Je to jen názor jasně sme se o tom bavili i ve hře v ooc chatu ze mě tu každej za to vyhejti .. :) to protože by moc lidí nehrálo když to moc lidí neumí ...

14.5.2020 22:45

paprika43

Hráč

4
14.5.2020 23:15

Mně osobně se to moc nelíbí, takhle přijdeš o celkem velký množství nových i zdejších hráčů. 

Pamatuju si, že tohle bylo jednou dobou na RZ a čekal sem klidně 2 dny než mi někdo zkontroloval zasraných 10 otázek... Pokud to bude dělat bot tak OK, ale i tak tady mám takovej pocit funguje doučení RP v případě potřeby.

A co si budem, i hráči s 200 hodinama se klidně odpojí nebo něco podobného, aby se vyhli IC věcem... Už se to stalo hodněkrát.

Hele já osobně jsem začínal už celkem dávno tak 2-3 roky zpět na jiných serverech bez nějakýho WL, hrál sem to kvůli těm lidem a smyslu a náplni toho žánru tedy RP, nevěděl jsem ani prd, ani co to je IC, ale naučil jsem se to, protože mě to bavilo a chtěl jsem. Jsou hráči, kteří si na to těch 10 minut, aby si přečetli F1 najdou, ale co, udělaj WL a sice ví základní pojmy, ale pořád je u nich ta šance že nebudou hrát serious, nemysli si, že někdo udělá WL a hned je to nějakej ověřenej hráč bez chyb... Nejlepší je praxe, znám na Artheonu hromadu lidí, který sem sám ještě něco málo přiučil, moc dobře si pamatuju jak sem někomu vysvětloval rozdíly mezi IC a OOC atd., ale už to bylo jenom na vůli toho člověka jak to vezme do rukou, jestli to bude trollit nebo to veme serious... 

A to, že se ti prostě nevydařila RP akce není podle mě důvod k zavedení WL a ztrátě 50% populace serveru... Holt se to stává, jsme jen lidi, za tim kompem ne vždy sedí někdo, kdo hraje život ve hře víč než ten svůj a s tim nic neuděláš, dostane jail a hraje dál, nesmíš to tak hrotit, je to pořád jenom hra.

Mám k tomu ještě víc poznatků, ale tohle jsou asi hlavní.

za mě NE.

nEscafeX

Hráč

26
15.5.2020 01:08

Myslím si, že dělat whitelist je blbost. Jelikož jak říkal pavot tak 80lidí denně by se propadlo na těch 40 - 50 lidí. Napadlo mne že by se udělal ještě jeden server kde by hráli tedy ti zkušenější hráči a byl by tam ten Whitelist ale zase rozdělovat komunity na dva servery je hloupost. Takže za mě určitě NE

KevinLuk

Hráč

4
15.5.2020 14:34

Však druhy server je 😂😂😂 

Skimo 😂😂

29.6.2020 03:14