Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nerf střelby z auta


Radeckoo

Hráč

4
31.7.2022 12:49

Zdravím, všiml jsem si v předchozích návrzích že si hodně lidí stěžuje na okrádání kamionů. Na jednu stranu je to vlastně strašná blbost ale na druhou stranu jim to nemůžete nijak zakázat. U jednoho topicu byla odpověď v které autor zmiňoval že střelba z auta automatickými zbraněmi není moc RP. Což je vlastně pravda, protože už jen když se při rychlosti 90kph vykloníte z okýnka tak to nebude v pořádku. Natož když v ruce držíte automatickou zbraň. 

V čem spočívá návrh ?

Toto pravidlo jsem viděl na jednom fivem serveru, kde fungovalo výborně a kdyby se trochu upravilo mohlo by fungovat i zde. V pravidle stojí že se ze supersportů nesmí střílet. ( To znamená že nemůžete z Lamba vykropit kamion ) Napadlo mě teda tohle pravidlo trochu upravit, konkrétně by se zahrnovalo také supersporty a u normálních aut by se vztahovalo na jejich rychlost a typ zbraně ze které střílíte. Například za jízdy z klasického auta ku příkladu Audi A8 by se dalo střílet poloautomatickou zbraní typu Glock, Colt nebo Hekler neomezeně. Když by auto stálo šlo by střílet i automatickou zbraní.

Jak by to pomohlo ? 

Například při výše zmíněném okrádání kamionů je jistě o dost těžší se trefovat do gumy jakoukoliv  poloautomatickou zbraní než vykropit kamion PDWčkem. Tím pádem to řidiči kamionu o pár procent zvyšuje šanci na vyváznutí. Také toto pravidlo jednoduše zvyšuje úroveň ilegálního RP na serveru.

 

31.7.2022 12:58
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Shadey

Hráč

9
2.8.2022 20:05

Ve FiveM zmíněné pravidlo funguje převážně proto, že tam je 90% aut supersporty. Tady by se to hodně blbě zobecňovalo a následně ještě hůř dokazovalo.
Pro teď je nejlepší si podat přes F2 report, jelikož přepadení musí být nahrávané po celou dobu. 

2.8.2022 20:18

Proto se na to udělal script.


Powered by LeoSight IFS
LT~41