Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] CleanMasters s.r.o


DaNNyCZ

Hráč

1
15.5.2020 02:40

Název frakce: CleanMasters s.r.o

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Dušan Lacko

Startovní kapitál: 150000

Popis frakce: Zdravím, chtěl bych si vytvořit vlastní firmu/frakci na uklízeni všeho druhu například, Uklizeni zahrad, mytí aut, mytí domu, uklizeni domu a podobné uklízečské práce. Myslím si že to k tomu patři a zvýrazni to víc rp, myslím si že naši firmu bude nejvíc zajímat bohatí lide a lidé co vlastní více pozemku a nestihají se o ně starat atd... zaměstnal bych asi jen 5 lidi včetně mě jelikož, do takové frakce/firmy by měli patřit zkušení rp hráči. Bohatě by nám stačili dvě dodávky a mala pozemek kde bychom sídlili. To je vše , řídili bychom se kvalitním rp. Děkuji za přečtení, a jakýkoliv názor cením.

15.5.2020 08:46

Podle mě ne neudržely by jste si dlouho finance...

paprika43

Hráč

4
15.5.2020 10:20

Spíš bych to udělal jako práci na úřadě, koupit si koště třeba nebo mop a na nějakým daným bodu bude na zemi vyobrazen nějakej jako kdyby flek a ty ho prostě utřeš a tak. :D

Jako frakci za mě NE.

Kdyby něco jakoby takovýho bylo, že by se ti doopravdy špinil dům, když tam přijdeš s botama a tak, tak potom asio, ale takhle passive nebo jak to chcete RPit je kravina si myslím a nemá to extra nějakou nahajpenou pointu, ještě k tomu mi vyjmenuj hráče, kteří rpí, že maj špinavej dům a rpí uklízení, to sou věci který sou každýmu ukradený, za mě většina hráčů má dům na AFK a na leave hry, max se tam párkrát udělá třeba párty :D, ale ještě jsem neviděl nikoho, kdo by si doma rpil uklízení.

DaNNyCZ

Hráč

1
15.5.2020 12:03

Asi máte pravdu jen mě to cestou napadlo když sem viděl malou firmu uklízet zahradu cestou do obchodu :D

15.5.2020 22:53

Zamietam.


Powered by LeoSight IFS
LT~47