Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Podezření z porušení pravidel na neznámé hráče / člena AT


31.7.2022 22:41, naposledy upraveno 31.7.2022 23:10 uživatelem Schokolade

Zdravíčko čtenáři, dneska kontroverzní téma ale začneme z počátku.

Dnes cirka 21:45 jsem se připojil na server a po lognutí na postavu zazněl na vysílačce panicbutton od @DnOndra v LV v blízkosti cvičiště IZS. Po příjezdu bylo slyšet několik výstřelů z Glocku, které vycházeli z místa stadionu(přesněji střecha?), pár minut na to v blízkosti Helper Lounge budovy vedle dolů, následně u DHL(opět u cvičiště IZS). Po celou dobu poletoval kolem místa Samík s úmyslem, že hledá ty "debily" přičemž mi příjde mnohem divné, že je za letu z výšky nenašel když se tedy pohybovali z místa na místo a to pěšky protože vozem nikdo v době střelby v oblasti nejel. Zhruba 4-5 minut na to se ozvaly střelby z letiště, přesněji jejího prostředního levého boku až středu letiště LV a po příjezdu opět nikdo nikde. Je mi tedy záhadou kdo a jak mohl střílet a jak se dokázal přeplazit přes skoro 10m plot okolo letiště a za tak krátkou dobu bez všimnutí 5 PSA hlídek patrolujících okolo, jedná se tak o skupinu minimálně tří hráčů trollujicích z a do F10 nebo bohužel troll od člena AT?

Přikládám video záznam až záhadně vypadající náhody?
https://www.youtube.com/watch?v=9KrmKd0zT0s

Edit: Myslím si, že normální hráč by neplýtval nábojema střelbou do ničeho a do vzduchu? Nebo to, že z místa střelby odlétá pryč jiným směrem, přesněji k letišti kde se následně střílelo? Taky mě mrzí zbytečné vyhození volného času do luftu.


Nemám zde v úmyslu až už vůbec neprávem pošpinit jméno člena AT, jedná se o podezření a není toto téma podloženo prokazatelnými důkazy ačkoliv k tomu veškeré věci nasvědčují a je to mým názorem, že se takového porušení dopustil. Šetření nechám v zájmu vyšší moci a o výsledku z principu informován.

31.7.2022 23:29, odstraněno 1.8.2022 17:21 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
31.7.2022 23:52, naposledy upraveno 31.7.2022 23:54 uživatelem Schokolade

Každopádně ať je situace jaká je, přijde mi to, že si je hledal dlouhou dobu jako nesmysl. Z videa přikládám obrázek, který vyobrazuje pozici dvou hráčů(mě a ondry) a přibližnou lokaci střelby + šipky jako směr kamery v ten moment střelby.

Na videu je potom i viditelné, že z místa jsi odletěl pryč v směru HL až Letiště LV. Pokud jsi hráče hledal tak museli být přímo před tebou.

Také pokud je pravda, že se jednalo o IC sehranou událost při které jsi dělal reporty a nesledoval jsi ji, není možné aby hráč(i) se ocitly bez absolutně žádného vizuálu z DHL arealu na letiště LV(hangáru u levého prostředního boku) a prostě nikdo nikde. Dle mého se jedná o sprostý troll bez žádného logického důvodu k takovému IC.

 

31.7.2022 23:56, odstraněno 1.8.2022 17:21 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
1.8.2022 09:35, naposledy upraveno 1.8.2022 09:37 uživatelem Schokolade

Fajn bude potřeba rekapitulace:

1) Diskuze o tom, že sis givnul zbraně a náboje je dávno za námi po tvé první odpovědi a již dál jsem to nerozebíral.
2) Stále si neodpověděl na to, že proč jsi odletěl z přímého zdroje střelby(DHL) směrem k HL až Letišti LV a to následně když si umřel po pádu z hangáru v LV napsal, že je hledáš "ty debily". Hodilo by se trochu více transparence o tom co se tedy dělo.. a samozřejmě hráč nemá právo tohle požadovat.
3) Byl jsi (nejspíš) pověřen/požádán o sledování IC akce tak jak jsi sám uvedl(což už je v rozporu s druhou otázkou), nevím proč jsi tedy v mezičase řešil reporty a nesledoval ji když v době "střelby" se mohlo stát porušení pravidel. Samozřejmě nejsem v právu abych dirigoval jak si administrace řeší věci. Mimo jiné pochybuji, že si o té akci vůbec věděl viz. screen. 

4) Také by mě zajímalo, která hrstka lidí by se začala odstřelovat mezi DHL, stadionem a letištěm LV a to dokola v kruhu s odstupem dvou až tří minut za sebou. Nemluvě o tom jak skvělá IC akce to musela být.
5) "Já neříkal že jsem tu situaci nesledoval, ale že jsem ji nesledoval celou dobu." - Co tím chtěl básník říci?


Toto bude také má poslední odpověď k tématu jelikož tato diskuze nejspíš nikam nevede a bude bezpředmětná po pár dalších odpovědí. Každopádně to nemění nic na tom co jsem viděl a do doby odpovědi vyšší moci se nebudu dále vyjadřovat.

1.8.2022 12:29, odstraněno 1.8.2022 17:21 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Nikosko

Hráč

34
1.8.2022 12:55, naposledy upraveno 1.8.2022 12:56 uživatelem Nikosko

Ahoj, tak se k tomu taky nějak vyjádřím, abych nějak obhájil @Samik, takže.. Začalo to tím, že jsme jeli do Las Venturas na cvičiště PSA. Poté co jsem byli kousek od cvičiště, tak jsem slyšeli střelbu, dokola a dokola se střílelo z pušky a dalších zbraní, poté co jsme dojeli na místo, tak jsem tedy napsal @Samik aby se na to dojel podívat, zda se tady nejedná o troll od nějakých humorníčků, poté jsem mu teda na TS
(ts3.leosight.cz) řekl o co se jednalo aby se na to podíval. Poté co jsme dojeli na cvičiště, tak se mi přerušila zkouška a poté doletěl ke mně na cvičiště @Samik a celou tu dobu stál vedle mě a poslouchal odkud jdou výstřely aby se mohl nějak zorientovat a mohl dané humorníčky najít, jestli nedělají blbosti. Poté je  našel a to 3 lidi s PK. S pozdravem Nikosko.

1.8.2022 14:35

Zkontroloval jsem logy střelby v daném čase a skutečně v časovém rozsahu 21:33-22:03 nestřílel nikdo jiný, než Samik. Bohužel musím stížnosti dát za pravdu, skutečně se člen našeho AT dopustil porušení pravidel. Opravdu mě mrzí, že se taková věc stala a chtěl bych se všem přítomným, kterým tento hloupý vtípek narušil RP nebo imerzi, za náš AT omluvit.

Situaci samozřejmě neponecháme bez následků. Samik bude vyřazen ze Skimo AT, což je trest, ke kterému se sám dobrovolně přihlásil ještě před mým prověřováním logů. Přijde tedy o práva ve hře, aby se taková věc už nemohla opakovat. V LS AT si jej zatím ponecháme, věříme, že mimo hru nám stále může být nápomocen a nejedná se o tak závažné provinění, abychom se jej zbavovali úplně. Přesto opravdu není na místě ze strany člena AT trollit hráče a ještě jim lhát, proto se vám všem ještě jednou za něj omlouvám.

Stížnost považuji za vyřešenou a uzamykám téma. Děkujeme za nahlášení.


Powered by LeoSight IFS
LT~102