Ahoooj zdravím všechny hráče a administrátory,,,, Tak a ted k věci proč jsem vůbec píšu? Jde o to že mám vlastně permu na Skimu ale problém je že nevím za co měsíc jsem tam tak nehrál protože jsem byl na dovolený a odjetý... Když jsem si chtěl po měsíci nebo po dlouhé době zahrát píše mně to že můj serial je zabanovaný a že si mám zažádat o unban... Takže bych prosil Majitele @Rataj serveru nebo mého oblíbeného Administrátora @Dzardys aby se podívali za co mi byl ban udělen a jestli se nestala nějáká chyba... děkuji moc krásný den :))
Ahoooj zdravím všechny hráče a administrátory,,,, Tak a ted k věci proč jsem vůbec píšu? Jde o to že mám vlastně permu na Skimu ale problém je že nevím za co měsíc jsem tam tak nehrál protože jsem byl na dovolený a odjetý... Když jsem si chtěl po měsíci nebo po dlouhé době zahrát píše mně to že můj serial je zabanovaný a že si mám zažádat o unban... Takže bych prosil Majitele [user:1] serveru nebo mého oblíbeného Administrátora [user:3773] aby se podívali za co mi byl ban udělen a jestli se nestala nějáká chyba... děkuji moc krásný den :))