Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Igor Vasulenko - non-injuries, dost možný metagaming.


Holub

Hráč

46
1.8.2022 10:03, naposledy upraveno 6.8.2022 09:52 uživatelem Holub

Kašlu na to. Tohle si uzamkněte, jen nechte další fetkaře běhat po serveru. c:

1.8.2022 13:12
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

46
1.8.2022 14:44

@neznamy#2387 Já neříkám nic, kdyby prostě třeba něco RPili, nebo ne. Bohužel jsem měl to štěstí (nebo smůlu), že mi to spadlo, takže vlastně tím dotyční report efektivně přeskočili ne jednou, ale dokonce dvakrát. O to víc k naštvání to je při zjištění, že to byla vlastně moje hodinka, kterou jsem mohl za daný den obětovat hraní. Ve výsledku sice máš pravdu, ale taky ber v potaz to, že ne každý u toho sedí 24/7.

A ano, vím kolik bývá reportů (a stejně tak jsem měl jako hráč možnost vidět pohyb reportů). Jenže stejně tak to není o tom si ty reporty vybírat podle náročnosti nebo o tom kdo si je podal. O tom, že kvůli tomu se protahuje řešení celé věci o hodiny, ne-li dny, nemluvě.

1.8.2022 16:01, odstraněno 1.8.2022 16:01 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

46
1.8.2022 19:44, naposledy upraveno 1.8.2022 19:54 uživatelem Holub

@neznamy#2387 S tím, že valná většina serveru lítá jako prase (mě občas nevyjímaje), souhlasím. Bohužel taková je mentalita lidí na MTA a fakt jen málo lidí jezdí dle předpisů. Dost možná tam hraje ten fakt, že pocit z rychlosti v MTA tak nějak není a taky to, že tam je maximálně riziko PK, popřípadě RPčka s injuries (které zde u tohoto bohužel chyběly :c). Tady ta lítačka měla svůj význam a důvod uvedený výše. Neříkám, že jde o nejlepší cestu jednání, ale k téhle postavě a k její mentalitě už tak nějak patří. Svým způsobem to je jako Sherwood, ale ne tak akční, aby pomohl policii vystřílet banku s ilegálně drženou zbraní :D

Já s tebou souhlasím, opravdu je to demotivující co se týče toho hraní. Tím tuplem, když máš omezené množství času a namísto toho, aby sis užil nějaké slušné RP, tak to skončí tím, že se řeší porušení pravidel ze strany někoho jiného, popřípadě dopravní nehoda proto, že prostě někdo letěl jako prase. Ostatně sám ti můžu říct, že moje postava skončila v nehodách tolikrát, až to není hezké. A jen maximálně pět procent z nich bylo způsobeno mnou!

Rád si zaRPím, dokud to alespoň částečně připomíná RP, což u některých expertů, na které jsem natrefil, fakt neplatí. Tak doufám, že na sebe natrefíme a že to bude daleko příjemnější zkušenost.

1.8.2022 20:10
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~34