Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

7dní za ťukanec?


milanek

Hráč

6
2.8.2022 21:37

Tak abych začal nějak rovnou nezdržovat kdo ví ten ví kdo né nemusí to číst.

 

Ted 5 min zpět ani né snad. Ban na 7 dní za to že jsem *ťuknul* PSA vozdlo, to mi přijde opravdu až moc.

Popravdě kdokoliv to viděl tak si nemyslím že by řekl že bylo třeba nějakého RP kvůli tomu ťuknutí, jenom jsem ho škráábl a to v podstatě jen texturově. strčil jsem do něj a auto PSA se skoro ani nehlo pak jsem couvl a asi jelikož měl ruční brzdu tak se trošku zabugovalo a zavrtělo zpět na svoji pozici. Nesouhlasím s tím že bylo třeba nějakého RP kvůli nárazu a jestli má někdo video tak bych ho chtěl vidět akorát by to byl důkaz pro mě. 

7dní je hodně přehnaný čas na to co se stalo, sám jsem souhlasil že asi kvůli tomu že jsem napsal po škrtnutí *MC* Ze srandy tak že za to dostanu nějakou tu hodinu ale rozhodně jsem nepočítal že za nonrp injuries to tam nebylo vůbec třeba. 

Děkuji za čas. a případně aspoň za zkrácení trestu..

milanek

Hráč

6
3.8.2022 16:53, naposledy upraveno 3.8.2022 16:56 uživatelem milanek

Mě by prostě strašně zajímalo z čeho jsi usoudil že tam bylo třeba nějakého RP, nebo jak jsem ho naboural ty jsi měl video? nebo jsi to viděl? pochybuju, fakt by mě to zajímalo protože kdyby jsi to viděl tak by jsi nedal takovou *DARDU*. Mně spíše přijde že Samicek řekl...., ale to už je vaše věc ja si chci prostě zahrát a nehodlám přece nehrát kvůli něčemu co jsem neudělal....

@SovietDog

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post, příště použij úpravu příspěvku
3.8.2022 17:11, naposledy upraveno 3.8.2022 17:12 uživatelem SovietDog

Tak jo rozdělíme si tohle na dvě časti.. Ta první bude ohledně žádosti a ta druhá ohledně toho komentáře.


Část první:
Osobně bych to asi tak nechal kdyby jsi tam podal nějaký výkon ale co jsi udělal? Já ti řeknu co jsi udělal napsal jsi pouze "MC" a utekl jsi nic víc jsi neudělal a ty si myslíš že je to adekvátní? Napsat "MC" a prostě zdrhnout? Ne to teda není. Tohle je RolePlay, když nabouráš tak aspoň něco zaRPíš na nenapíšeš to co jsi napsal.. to prostě nejde.

Část druhá:
Netuším kde jsi vzal takovou kravinu jako že "Samiček řekl" když u toho vůbec nebyl.. Pochybují že byl v té době i na serveru. Nic méně vše co dělám nepochází z jiné hlavy, takže tě můžu ujistit že tam nebyla žádná třetí osoba, která rozhodla o tvém trestu.  Co se týče žádosti tak jí zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~39

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
4053 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
MartasHyper

67Kč včera v 20:39

kendi

40Kč včera v 14:53

vitoo

250Kč včera v 12:46

Nejnovější uživatelé
DomcaKnight

Registrován 4.5.2024

JonY

Registrován 4.5.2024

sKuffey

Registrován 4.5.2024