Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o pernamentní unban


3.8.2022 17:54

Touto žádostí bych si chtěl zažádat cca po 5-7 měsících o pernamentní unban.

Chtěl bych se tak omluvit celému A-Teamu za veškerou škodu co jsem zde učinil a spáchal a proto bych chtěl nebo-li chtěl bych tímto říci , že už se to nikdy opakovat nebude jedná se o kradení scriptu a podobně , určitě mě tu již někdo zná nebo ne jsem DeeZy. Také veliká omluva patří panu @Dzardys , tímto se omlouvám i tobě a byl bych rád kdyby jsi přijmul mojí omluvu a tak ti mohu slíbit že si již nic takového opakovat nebude , také omluva patří @Rataj , pokud to ví nebo ne... 

 

Závěrem bych chtěl říci, že si ve volném času nemám kde zahrát a proto bych chtěl zde začít nějakým zpusovem fungovat a nějakým zpusovem už nedělat nikomu žádné problémy , každý by měl přeci dostat nějakou další šanci a proto tak žádám taky vás i komunitu . Pokud nedostanu UNBAN , nějakým zpusobem to zvládnu a přežiju ale bych bych opravdu moc rád .... Děkuji moc za přečtení a přeju vám krásný zbytek dne.

 

 

Brumik

Hráč

38
3.8.2022 21:39

Posílám ti vyjádření Dzardyse k tvé minulé žádosti o unban, nemyslím si, že změnil názor, však můžeme čekat jen na jeho vyjádření.

4.8.2022 14:41

Nemusím nic moc dalšího sdělovat. Udělal jsi to jednou, byli jsme ti všichni schopni nějakým způsobem odpustit. Udělal jsi to podruhé, skončil jsi. Udělal jsi to potřetí se skripty jiných serverů, skončil jsi u těch, kteří to s tebou ještě nevzdali. Taky snad nikdy nezapomenu na výhrůžky, že se potkáme v Praze na betonu. Pokud to stále platí, můžeš se mi ozvat na Discord, každopádně to s žádostí nesouvisí.

O možnost u nás hrát ses připravil sám, chyby dělá každý, to je sice fakt, ale udělat tu samou chybu několikrát po sobě během půl roku, to by omylem udělal jen idiot a naschvál ještě větší (idiot coby diagnóza, nikoli urážka).

Já jsem v podstatě ten poslední člověk, komu v MTA komunitě dlužíš omluvu, já se jen postaral o to, aby o tobě vědělo víc lidí. Omluvu visíš majitelům všech serverů, kterým jsi škodil, autorům všech modelů a polepů, které jsi protiprávně využíval, a především celé MTA komunitě, vůči níž ses choval jako primitiv. Tam bys mohl začít, po nějaké době uvidíme, co se s tebou dá dělat. Já ti prozatím žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~62