Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban (Perma)


Develon

Hráč

40
4.8.2022 23:36

Zdravím Admin team, helpery i komunitu. Jsou to necelé 2 měsíce od Mého permabanu , permu jsem dostal za bohužel těžkej prohřešek a to Alt to Alt, přiznám se že jsem si za Postavu Tonda Svoboda Altnul pár aut na druhou postavu, v tu chvíli jsem si neuvědomil jak špatnej prohřešek to je , a co je ještě horší , chtěl jsem pomoci ještě jednomu hráči a též jsem mu altnul nějaké majetky. Cítím se tím vinnen, ale co se tohoto týče tak ke všemu jsem se přiznal. Ban mi dal @SovietDog,byla to oprávněná reakce. Je pravda že Skimo mi už nějakou dobu chybí a proto jsem se odhodlal svojí žádost sepsat , vím že Soviet je spravedlivej,i když přísnej , a proto věřím že mojí žádost bude posuzovat adekvátně. Vím že jsem pro server nebyl moc přínosem , ale podle historie vím že jsem se z hodně chyb dokázal poučit , dobře, těžké chyby jsem neopakoval , ty menší (injuries) občas ano. Každopádně Alt to Alt nehodlám opakovat. Byl bych rád kdyby mi Admin team i komunita dali ještě šanci , i přesto že moje historie není zrovna čistá. Snad jsem to nenapsal moc brzo. Děkuji všem kteří si to přečetli až do konce. Soviete a tebe prosím ,zvaž mojí prosbu a dej mi šanci si na vašem skvělém serveru ještě zahrát a pokusit se napravit svojí reputaci. 

Qermo

Hráč

16
5.8.2022 00:09

Sepsal si to hezky, to musím uznat a lze vidět, že si uvědomuješ svou chybu. Ale alt to alt je za mě vážný prohřešek a není to jen tak. Jsem určitě na tvé straně, ale pokud bych měl mít konečné slovo a rozhodnutí, nechal bych tě ještě chviličku počkat.

Overall, s unbanem bych souhlasil, ale za mě si to napsal příliš brzy. Dobrou noc.

10.8.2022 13:33

Jak řekl Qermo, tak Alt to Alt je vážný prohřešek a ty jsi ho udělal celkem dvakrát.. kdyby to bylo jednou tak bych k unbanu svolil ale jak jsem řekl, ty jsi ho porušil celkem dvakrát a to to vůbec nehraje do karet. Takže bohužel budu muset tvojí žádost zamítnout.


Powered by LeoSight IFS
LT~39