Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Horník


arciCZ

Hráč

32
16.5.2020 12:26

Na serveru proběhla aktualizace horníka, a jak vlastně nyní funguje horník?

Prvním krokem bych řekl že se musíme dostat do dolu který se nachází na vyznačeném místě na mapě (Ve hře je zvýrazněn černým čtvercem). Ale pro těžení kamenů musíme mít i krumpáč, jelikož nemůžeme přeci těžit kamení rukou.

Krok druhý, pro započetí těžení je nutné si stoupnout ke kamenu a zmáčknout M a následně kliknout na kámen, objeví se nám toto:

Co se objeví po kliknutí na kámen

Progress bar který se nachází v levé části a hýbe se v něm bílý obdélník. Ideální je aby jsme se ho snažili zachytit v zelené části a to pomocí mezerníku. Jelikož když ho zastavíme v zelené části až oranžové tak nám ubyde progress ze zeleného progress baru. Jakmile se dostaneme že bude prázdný tak z kamene se stanou malé kamínky.

Kamínky

Krok třetí, klikneme na kamínek a ukáže se nám toto:

Co se ukáže po kliknutí na kamínek

Zde musíme držet zmíněnou šipku pomocí kláves A a D uprostřed opětavně na zelené části aby se nám odečítal spodní progress bar. Po dokončení obdržíme náhodně jeden z nerostů. Které lze prodat u NPC "Otto price" který se nachází uprostřed Blueberry (Poblíž pizzérie).


Powered by LeoSight IFS
LT~16