Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na Johne Black, William Jesser (PG, trashRP, nonRP)


xylicxo

Hráč

24
6.8.2022 14:10

Dobré pozdní poledne

dnes bych Vás tu všechny rád přivítal u své oficiálně první stížnosti na fóru.

Bohužel to bude bez videa, jelikož to by můj ntb z doby kamenné asi nepřežil, no nic, vrhneme se na to.


Vše to začalo oznámením na dvě ozbrojené osoby v Raptoru, které následně i stříleli.

Po cca 40 minutách jsme narazili na modré Porsche Cayman které stálo u dolů LV. Vozidlo jsem tedy patřičně upozornil na svou přítomnost pomocí majáků, následně jsem si po řidiči vyžádal doklady. Jakmile jsem kolegovi oznámil jméno řidiče, tak mi potvrdil, že už na něj dnes proběhlo oznámení.

Následně byly osoby vyzvány k vystoupení z vozidla s tím, že budou prohledáni, nyní se teprve dostáváme k té důležité části. Začneme dobře "skovaným" Glockem. Zaměřme se spíše na prohledávání od Orlanda, jelikož u něj byla osoba s glockem tj. William Jesser.

Je tak dobře schovaný aby ho nikdo nenašel, to je první věc u které bych byl rád kdybychom se pozastavili, Orlando po něm samozřejmě chce přesnější vysvětlení.

Během prohledávání probíhalo OOC dohadování od prohledávaných osob, to kdyžtak předám adminovi, s glockem to nijak dál nepokračovalo, jelikož Jesser napsal OOC že bude hned zpátky, na to si Orlando tedy hodil relog. Během toho co si dával Orlando relog, se Jesser magicky vrátil, začal utíkat, během běhu zvedl vestu a pelášil si to pryč.

Nevím proč, ale u svých logů nevidím jak bere vestu a vytahuje glock. Takže z mé strany jen toto. 

Avšak najednou Glock nebyl zas tolik "skovaný", že. Jesser si hodil respawn a klasicky od nemocnice utekl pryč, tím celý příběh s ním končí, celé logy rád poskytnu adminovi.

Nyní se přesuneme na mé prohledávání auta a další magicky schovanou zbraň, v tomto případě už se nejedná o Glock, ale o AK které není zrovna nejmenší.

Jak si můžete všimnout, tak jeho odpověd na vše, i když jsem se tedy neptal, je nic.

Je skoavata.

Následně si začali vymýšlet co jenom to šlo, jako například otevřel s poutami motor a naznačoval že třeba v motoru je schovaná.

Nakonec se to vyřešilo tak, že je prostě položené u spolujezdce, protože po střílení z něj, nikdo neerpil žádné schovávání nebo něco podobného. 

Nyní se dostáváme zpět k situaci, kdy byl Jesser afk, v tento moment jsem měl už Johne Black posazeného vzadu v PSA vozidle a taktéž měl na sobě pouta a pás. Jel jsem za Jesserem, během toho co jsem zastavil a Jessera naháněl, tak si Black vesele odepl pás, vystoupil a začal utíkat.

Jak jsem uvedl na začátku, bohužel nemám žádný záznam, pouze své logy, které mile rád předložím adminovi, taktéž logy od Orlanda.

Z mé strany vše, snad se v tom dá nějak vyznat a jde z toho něco vyčíst. Mějte se a doufám, že se to nějak vyřeší.

 

 

6.8.2022 14:54
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

D3ST

Hráč

12
6.8.2022 15:08

Ťažký mufyján, tiež som mal včera dočinenie. Na skime by sa mali banovať takýto trash-rp ľudia čo robia ilegál, lebo potom to takto dopadá, všade len prestrelky a okrádanie, a RP minimálne/žiadne. 

xylicxo

Hráč

24
6.8.2022 15:15

Ono to možná vypadá jako nějaká kompilace, ale takhle to bohužel postupně šlo, jenom se mi s tím nechtělo víc drbat.

6.8.2022 15:25
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
6.8.2022 15:42

Dobrý den,

Oba tito hráči byli nyní potrestáni na dobu jednoho dne .

 

Děkujeme za nahlášení přeji hezký den.


Powered by LeoSight IFS
LT~80

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo