Zdravím vás komunito/Ateam.
Opět po nějaký době sem se rozhodl udělat další omluvu.
Nebudu tady rozepisovat co jsem udělal. SovietDog to dobře ví.
Zhrnu to na Nedeadekvátní Injuries, Pravidlo č.21, Vyhýbání se IC - PermaBaned.
Obhajoba - Ano omlouvám že jsem v té situaci nic neudělal hodně se omlouvám. Udělal několik chyb v RP s čím naprosto souhlasím že všechny pravidla které jsem porušil tak se ze srdce omlouvám. Dělal jsem si ze serveru Freeroam a vůbec sem si serveru nevážil jako bych si ho vážil teď .
Omluva - Také si myslím že jsem se hodně nad sebou zamyslel a vylepšil svoje chování a nebýt zlý na komunitu. Také omluva patří samotnému SovietDog omlouvám se ti za moje chování. Vím že přes 30-32 banů je neskutečně hodně a jsem si vědom že si za to můžu sám. Věděl jsem že to jednou takhle dopadne a hodně mně to mrzí že jsem se neuměl chovat a dělal jsem jenom problémy a špínu na serveru.
Také bych chtěl požádat o fakt poslední šanci a zlepšit se.
Sepsáno - 5:59. 8.8.2022.
Přeji krásný den - Majkyy.
(Trošku přehozený pardon)
@SovietDog
Zdravím vás komunito/Ateam.
Opět po nějaký době sem se rozhodl udělat další omluvu.
Nebudu tady rozepisovat co jsem udělal. SovietDog to dobře ví.
Zhrnu to na Nedeadekvátní Injuries, Pravidlo č.21, Vyhýbání se IC - PermaBaned.
Obhajoba - Ano omlouvám že jsem v té situaci nic neudělal hodně se omlouvám. Udělal několik chyb v RP s čím naprosto souhlasím že všechny pravidla které jsem porušil tak se ze srdce omlouvám. Dělal jsem si ze serveru Freeroam a vůbec sem si serveru nevážil jako bych si ho vážil teď .
Omluva - Také si myslím že jsem se hodně nad sebou zamyslel a vylepšil svoje chování a nebýt zlý na komunitu. Také omluva patří samotnému SovietDog omlouvám se ti za moje chování. Vím že přes 30-32 banů je neskutečně hodně a jsem si vědom že si za to můžu sám. Věděl jsem že to jednou takhle dopadne a hodně mně to mrzí že jsem se neuměl chovat a dělal jsem jenom problémy a špínu na serveru.
Také bych chtěl požádat o fakt poslední šanci a zlepšit se.
Sepsáno - 5:59. 8.8.2022.
Přeji krásný den - Majkyy.
(Trošku přehozený pardon)
[user:475]