Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Unban .

8.8.2022 21:41

Dobrý večer Chtěla bych se zeptat co jsem zase provedl.

1. Epil jsem jak sem měl 

2. Metabaiting ooc a ic ? nic nebylo erpila jsem prostě nic víc 

Co mam dělat ket jen tak příjeli a hned kropily jako why ?

chtěl bych prosím žadost o 3Hod ban protože jsem takove nic zleho neudělal 

@Holysek Děkuji hezkej večer vám přejí  

Děkuji  

Prosím vás alespon ban na 3hod Nevím co jsem udělal špatneho když jsem erpil a bolo tam LSPD vše a hned ban vše jsme ještě nedoerpili tak why ?

Qermo

Hráč

18
8.8.2022 21:55

Tobě tedy připadá v pořádku napsat členovi PSA do PMs, což je OOC forma chatu, něco ve stylu "hej bro, dojeď sem, střílí se na dálnici"?

Ano, je to metabaiting. Konec debaty.

8.8.2022 21:57

ber to pozitivně, vyspíš se a ráno mužeš zas hrát , s čistou hlavou.

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování
8.8.2022 22:03

@Qermo  Ahoj chtěl jsem říct že Hej bro jsem neřekl navic PSA mě zastavilo pří stříleni a capkove střílelo po psa aja  jsem chtěla napsat ooc jako že nic neudělaš ket oni stříleli do psa a napsal Neazajem no nic Přeji vam kresnej večer 

9.8.2022 10:01

Dobré ráno, nevím teda jak tě oslovovat, protože někdy píšeš v mužském rodě a někdy v ženském rodě. Ale i tak ti tvojí žádost o unban zamítnu z jednoho prostého důvodu. Jak zmínil Qermo výše, tak fakt není normální se ptát hráče kde je a aby se vrátil zpět na dálnici, že mu řekneš kde přesně se střílí. Tomu se milej zlatej říká metabaiting za který si byl/a potrestaný/á a žádost o unban či zkrácení ti zamítám.