Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkrácení trestu


Respect

Hráč

10
9.8.2022 02:49

Dobrý deň

Dostal som ban od administrátora @SovietDog dňa 30.3.2022 o 22:10 hodine.

Takže.. začneme asi tým že sme sa rozhodli ísť okrádat doly, ako sme to robili furt, do teraz toho ľutujem, lebo sa stala taka vec ze sme narazili na policajtov a srazili sme sa, následne sme začali utekať a to bola veľká chyba, viem že som spravil veľkú chybu a nezarpil som Injuries tak ako som mal, ale keď dostanem unban tak prisaham ze sa zlepším a nebudem rpit illegal, chcel by som začať rpit legal kvôli tomu ze keď hrám ilegal tak mam proste buď ban, bany mám hlavne kvôli tomu ze som sa zaplietol do zlej skupiny a ta ma potopila až na dno, čo je perma, takže týmto by som sa chcel ospravedlňit celej komunite a hlavne staff členom a  najviac Sovietovi, ako furt museli riešiť reporty na mňa. Uvedomujem si akú chybu som spravil a som si vedomi toho že trest si zaslúžim aj keď som veľa škody napachal na serveru. Viac škody nenapacham. A chcel by som sa vrátiť do starej dobrej komunity.

9.8.2022 03:19, naposledy upraveno 9.8.2022 03:24 uživatelem SovietDog

Nerozumím.. Ty si vytvoříš učet Sussybaka a druhý den škemráš o unban.. a ještě k tomu jste si udělali další učet MGHQ.. jak užasne, který.. no jaksi skončil..

Ano.. tenhle ban je pár minut dozadu.
a ke zbytku tady je zbytek, na který se můžeš sám podívat a dokonce i ostatní. a k unbanu není asi co dál dodat. Ty sám si asi chybu uvědomuješ ale jelikož jsi Seattlová opička bez vlastního rozumu a jsi tedy pouze figurkou, tak děláš jak on pískne. Však tobě to snad jednou dojde.


Powered by LeoSight IFS
LT~30