Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban


9.8.2022 10:58

Zdravím, píši zde z důvodu že bych si chtěl zažádat o unban. 

Nejdříve bych se chtěl vyjádřit k tomu PERMA BANU co jsem teď. Píše se tam trashRP, nonRP injuries + historie (neponaučitelný) myslím si že trashRP podle toho co jsem si s tebou psal za což se ti též omlouvám myslím si že uplně normální není aby k tám přijeli 4 lidi a jentak nás zablokovali a pak mi psali že nic nerpíme přičemž jsem jenom vyjel ze všeho co se stalo mohu poslat i dodatečné videa. Ted k nonRP injuries pokud se jedná o to co jsem RPil když jsem se vyboural s nejmenovaným zabijákem tak z mé strany si myslím že je docela divný aby akci hned sledovali 3 admini a kontrolovali co se RPí myslím si že při normální RP akci by se toto nestalo. Myslím si že bych mohl dostat aspon tu třetí, poslední šanci jak se říká do třetice všeho dobrého. NELEGÁNÍMU RP bych se mohl už trochu vyvarovat a rpit LEGAL. Pokud by si potřeboval videa z techto akcí jsem schopný je poslat děkuji za odpověd @Phobios .

12.8.2022 18:49

Ahoj,

Šanci jsi už měl.. dokonce dvě, to je o jednu šanci více než já běžně dávám.

K banu za trashRP, nebudeš prostě po někom střílet sotva tě zablokuje..

K tomu, že si myslíš, že jsem danou rp akci, kde jste se vybourali s Killerem sledoval.. né nesledoval, jen mi byla zaslána videa a screeny z dané RP akce.. narazili jste se ve velké rychlosti a měl jsi injuries jak kdyby jsi se vyboural v hodně malé rychlosti.

To, že se zkusíš vyhnout nelegálnímu RP jsi mi přislíbil již minule, ale i přesto jsi v něm pokračoval.. promiň ale tomuto já již opravdu nevěřím.

 

Dokud budu zde adminem unbanu se odemne nedočkáš.

Měj se hezky a přeji ti hezký zbytek dne.


Powered by LeoSight IFS
LT~26