Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban/zkracení testu Aw1x


Aw1x

Hráč

8
9.8.2022 12:47, naposledy upraveno 9.8.2022 12:48 uživatelem Aw1x

Tak, permaban jsem dostal za dmko na bezince. od @Dzardys k mé žádosti, permaban se mi zdá že jsem dostal někdy na začatku května.


  Skimo je prostě #1 RP server který nemá žádnou chybu skvělou komunitu, erpí se tam uplně vše. kvalitní script a celou dev stránku. A také prostě server SkimoRP byl to můj mta RP server  na serveru jsem poznal super lidi které mám fakt rád furt se koukám na serveru SkimoRP. A vždy si říkám to je tak dobré to RP na tom skimu škoda že tam nemůžu být taky  a vždy si říkám Proč jsem udělal takovou blbost, jsem strašně rád že lidi sdílí svoje RP na youtubu a můžu se tak koukat na to kde jsem měl šanci hrát ale já jsem si jí zkazil. Když jsem začínal erpit na skimu tak moje první postava byla mechanik  kde jsem ze začátku jsem toho mechanika moc erpit neuměl ale postupně jak šel čas tak jsem se to učil a učil a šlo mi to čím dál tím více. Pak jsem jednou zkusil erpit gang ale to mě až tak moc nebavilo furt mě bavil ten mechanik jelikož se i IRL věnuju autům a okolo aut se motám celej svůj život od mala. I když jsem byl v Mafii tak jsem tam občas erpil opravu auta atd vlastně skoro celou dobu co jsem hrál na skimu jsem erpil mechanika. A taky díky tomu jsem poznal strašně moc super lidí.



Aw1x

30.8.2022 19:42

Kdyby ses opravdu měl někdy v plánu poučit, bylo by to po prvním, možná druhém trestu. V tvém případě však žádnou snahu v minulosti nevidím, a tak se jen zoufale snažíš dostat zpět. Taktéž si budu stát za tím, že na unban je ještě dost brzo, proto tomu dej ještě pár měsíců a zkus to znovu, prozatím přes mou osobu však neprojdeš. Pokud s tímto rozhodnutím nesouhlasíš, odvolej se k SedliXovi.


Powered by LeoSight IFS
LT~38

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024