Pan @Dzardys ospravedlnujem sa za duble-post neuvedomil som si to ale viete čakam na vyjadrenie či dostanem unpermu alebo nie chcel by som už hrať lebo my to chyba na žiadnom servery neni su taky skvely admini
admini moderadory helpery dakujem za to že som vas spoznal niektorých dufam že sa ešte uvydíme davaly ste my bany dali ste my aj permu ktoru som si zaslužil ale keby išlo vratiť čas tak to spravím lebo my chybaju ludia s ktorímy som hraval za tie bany som bol nahnevaní že ste my ich dali ale dostal som ich spravodlivo
chyba my cele CJNG a chyba my aj firma Trade Federation bol som odtahovkar
ale ked tak vydim kolko tu je križikou-11 a kolko tu mam fajok-1 tak sa asi na server nedostanem
chcem vas poprosíť aby ste na servery boli štastny lebo lepši server neni
spomínajte na mna keby sa neuvidime dobrom môžete aj zlom ale hlavne dobrom
S smutním pozdravom Mirko Klinka CJNG IN TOP
Pan [user:3773] ospravedlnujem sa za duble-post neuvedomil som si to ale viete čakam na vyjadrenie či dostanem unpermu alebo nie chcel by som už hrať lebo my to chyba na žiadnom servery neni su taky skvely admini
admini moderadory helpery dakujem za to že som vas spoznal niektorých dufam že sa ešte uvydíme davaly ste my bany dali ste my aj permu ktoru som si zaslužil ale keby išlo vratiť čas tak to spravím lebo my chybaju ludia s ktorímy som hraval za tie bany som bol nahnevaní že ste my ich dali ale dostal som ich spravodlivo
chyba my cele CJNG a chyba my aj firma Trade Federation bol som odtahovkar
ale ked tak vydim kolko tu je križikou-11 a kolko tu mam fajok-1 tak sa asi na server nedostanem
chcem vas poprosíť aby ste na servery boli štastny lebo lepši server neni
spomínajte na mna keby sa neuvidime dobrom môžete aj zlom ale hlavne dobrom
S smutním pozdravom Mirko Klinka CJNG IN TOP