Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stimorol Představení

neznamy#8714

Smazaný účet

1
11.8.2022 15:29

Takže zdravím, jmenuji se  STIMOROL a  chtěl bych se  vám přestavit.

No takže moje jméno je STIMOROL je mi 16 let, a chtěl bych se více ménně představit na scéně SKIMO RP.

Rád napíšu první DOJEM z toho-to serveru který jsem okusil v roce 2019 pod přezdívkou Vojtich.

V tu dobu co mi kamarád, řekl že existuje něco jako MTA CZ/SK RP jsem hnedka začal stahovat GTA SAN ANDREAS a taktéž MULTI THEFT AUTO a chtěl si zahrát nějaký ten roleplay server! Takže jsem to zapl a prohlížel se po prvním serveru který jsem mohl vyzkoušet co jsem tak viděl, moc serverů tam nebylo ačkoliv tam byli servery jako Artheon nebo RoyalZone zaujal mě jako první server SKIMO RP ještě v  tý době kdy skimo, bylo v  HERNÍM SVĚTE LOS SANTOS ale když jsem tam šel a  těšil se na nějaké RP tak tam zrovna, v  tu dobu nikdo nebyl aspon tak si to pamatuji. Ale začal jsem tam hrát zkusil jsem si vytvořit Řidičský Prukaz a   rpit tam a  také že jsem se pokoušel rpit

koupil jsem si nějaké vozidlo které ale nemělo model? bylo mi to divné a  v  tu dobu mě o to celkem i šlo.

V tu dobu jsem se na skimo jaksi vykašlal, a šel rpit na server Artheon RP který byl také pod portálem Leosight.cz

Tam už jsem teda mněl větší dojem RP. 

A takto jaksi začal muj příběh s  RP  na začátku skima,víc si toho bohužel nepamatuji takže se omlouvám.

Přeji pěkný zbytek dne!

Pokud jste našli ve větách nějaké gramatické chyby a  taktéž i v  téhle tak se  omlouvám nejsem, zrovna nejlepší člověk v  češtině.

11.8.2022 16:21
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Double-post