Zdravím Celú komunitu , A-T a sovieta.
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
Dôvody mojich 2. Perma banov :
- Multi-Acc
- NonRP injuries , NonRP Driving a MetaGaming
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
Multi-ACC
Po 1. perme som odstranil starý účet a založil tento nový , taktiež som našiel cestu pri ktorej sa dokažem dostať na server a nevyhodiť miliony , miliardy za nový PC.
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
NonRP injuries , NonRP Driving a MetaGaming
RPenie Illegalu mi moc neprospieva , presne ako ostatným "Illegal RP people". Pri nahanačke s policajtmi som sa niekoľko krát narazil či už do dialničného mostu, pričom som sa ani nesnažil rpiť injuries , radšej som znova začal utekať. Taktiež som "Zmetoval" par PM´s.
Ospravedlnenie
Áno porušil som viac než dosť pravidiel , ale chybovať je ludské.
Moje ospravedlnenie patrí hlavné ľudom od PSA ktorý má "prenasledovali".
A taktiež Celej komunite , A-Teamu a Hlavne SovietDogovy .
Verím a dúfam že som na servery nikomu nepokazil RP a ani neodradil ľudi od skima,
za túto krátku dobu som si X-krát prečital Pravidla a prehodnotil celé svoje spravanie
v LS komunite a hlavné na skime.
-toyesk
Zdravím Celú komunitu , A-T a sovieta.
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
Dôvody mojich 2. Perma banov :
- Multi-Acc
- NonRP injuries , NonRP Driving a MetaGaming
‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾‾
Multi-ACC
Po 1. perme som odstranil starý účet a založil tento nový , taktiež som našiel cestu pri ktorej sa dokažem dostať na server a nevyhodiť miliony , miliardy za nový PC.
NonRP injuries , NonRP Driving a MetaGaming
RPenie Illegalu mi moc neprospieva , presne ako ostatným "Illegal RP people". Pri nahanačke s policajtmi som sa niekoľko krát narazil či už do dialničného mostu, pričom som sa ani nesnažil rpiť injuries , radšej som znova začal utekať. Taktiež som "Zmetoval" par PM´s.
Ospravedlnenie
Áno porušil som viac než dosť pravidiel , ale chybovať je ludské.
Moje ospravedlnenie patrí hlavné ľudom od PSA ktorý má "prenasledovali".
A taktiež Celej komunite , A-Teamu a Hlavne SovietDogovy .
Verím a dúfam že som na servery nikomu nepokazil RP a ani neodradil ľudi od skima,
za túto krátku dobu som si X-krát prečital Pravidla a prehodnotil celé svoje spravanie
v LS komunite a hlavné na skime.
-toyesk