Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Groka Clothes - kvalitní outfity, které jen tak nikde nenajdete


Holub

Hráč

46
11.8.2022 19:06, naposledy upraveno 11.8.2022 21:05 uživatelem Holub

Tato společnost, založená roku 1988 Eeli Salonen I. ve Finsku, se specializuje na celou řadu outfitů pro celou řadu příležitostí a událostí. Hledáte pracovní outfit za rozumnou cenu? Elegantní outfit z těch nejkvalitnějších materiálů? Nebo hledáte něco, co jen tak někdo nemá? V tom případě jste na správném místě! Tervetuloa Groka Clothesiin!


Z historie firmy

Jak již bylo uvedeno, Groka Clothes byla založena roku 1988 tehdejší finskou popovou hvězdou Eeli Salonen I., známou pro své hity jako Matka hiekan syvyyksiin, nebo také Ei koskaan enää, korppi, jako alternativa k tehdejším zavedeným značkám. Vize za Grokou byla založená na extravaganci a boření konvencí, avšak po násilném převzetí firmy akciovou společností Lintuhäkki došlo i k přeorientování značky jako takové - nabízet exkluzivitu dostupnou střední třídě. A této filozofie se drží značka, byť již tentokrát pod nově utvořenou Groka Incorporated.


Nabídka

Není neobvyklé, že v Groce naleznete to, co v běžných obchodech nenaleznete. A nezáleží na tom, zda jde o pracovní oblečení, stylový outfit, nebo společenské oděvy. Nabídka, kterou Groka Clothes disponuje, je skutečně velká a není potřeba dodávat, že co chvíli přichází s něčím novým.


Chcete outfit, který Vás identifikuje? Chcete outfit, který je známkou vaší individuality? Chcete outfit, který vám vykouzlí úsměv na tváři? Nebo chcete outfit, který je jen a pouze Váš? V tom případě nemusíte hledat dále, Groka Premium je ta pravá cesta. Nabízíme vám možnost vytvoření outfitu dle vašeho gusta.

Hodinová sazba je 200 tisíc. Za své peníze získáte exkluzivitu a jen ty nejkvalitnější materiály dle vašeho gusta.

Jeden z outfitů vypracován v rámci Groky Premium.

    Pro podání objednávky     KLIKNĚTE ZDE


Za Groka Clothes, Raymond Brantley

 


Powered by LeoSight IFS
LT~47

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
7833 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
matyseeek69

20Kč včera v 16:27

KreutZ

1000Kč včera v 16:27

MarcusAnderson

300Kč včera v 16:27

Nejnovější uživatelé
VeruncinKubicek

Registrován 9.5.2024

VerunkaKocicka

Registrován 9.5.2024

HexaPi

Registrován 8.5.2024