Dobrý den dne 8.8. V 00:09h od @Sovetdog
Za neadekvátní RP cukle pasy
Vysvětlení: jel jsem v autě a naboural jsem do typka v BMW a já dal že /do cukly pasy? A hned na to jsem dal /chance 50% což mi vyšlo že neuspěl admin to nějak neřešil tak jsme to nějak pak erpily a já pak dojel domu a na mě se portl @SovietDog že to chce semnou řešit tak jsem to s ním řešil a řekl že to nebude tolerovat a že to řeší s adminama na TS3 řekl jsem mu že chci jít spát a pak jsem šel spát a vydel jsem že mám permu a pak jsem psal to kraviny atd co jsem napsal v nastvanosti.
Omlouvám se @SovietDog
Strašně mi chybí skimo byla to hra kterou jsem hrál kazdej den prosím chci zpět na skimo moc mě baví tam hrát a chci zas erpit s kamosema už nikdy neudělám to co jsem udělal a znova jsem si přečetl zas pravidla.
Dobrý den dne 8.8. V 00:09h od @Sovetdog
Za neadekvátní RP cukle pasy
Vysvětlení: jel jsem v autě a naboural jsem do typka v BMW a já dal že /do cukly pasy? A hned na to jsem dal /chance 50% což mi vyšlo že neuspěl admin to nějak neřešil tak jsme to nějak pak erpily a já pak dojel domu a na mě se portl [user:475] že to chce semnou řešit tak jsem to s ním řešil a řekl že to nebude tolerovat a že to řeší s adminama na TS3 řekl jsem mu že chci jít spát a pak jsem šel spát a vydel jsem že mám permu a pak jsem psal to kraviny atd co jsem napsal v nastvanosti.
Omlouvám se [user:475]
Strašně mi chybí skimo byla to hra kterou jsem hrál kazdej den prosím chci zpět na skimo moc mě baví tam hrát a chci zas erpit s kamosema už nikdy neudělám to co jsem udělal a znova jsem si přečetl zas pravidla.