Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

s kým nejraději Rpíš a hraješ?


Shade

Hráč

49
13.8.2022 02:17

Zdravím lidi, rád bych udělal tenhle Off-topic o tom, že by jste sem níž napsali svého oblíbeného kamaráda či kamarádku, se kterým či kterou rádi hrajete či se bavíte. Vím že to zde už jednou bylo, ale rád bych viděl, třeba nové tváře a tak. Abych začal já..tak za mě to je @SovietDog začal jsem s ním nedávno Rpit a bavit, a je to prostě skvělý člověk a mám ho rád, cením si jeho práce a tak..pak zde je @Kolpanek se kterým jsem se opět a zas začal více bavit, a jsem za to jen rád, jsi v pohodě brácho a mám tě též rád. Tak se pochlubte i vy a ukažte své kamarády či kamarádky..a udělejte jim radost na tváři, protože to je přeci hlavní né? rozdávat radost lidem...Snad tenhle Off-topic neurazí čí někoho neodradí má gramatika. Mám vás rád komunito! Shade out.✌

13.8.2022 02:42
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Shade

Hráč

49
13.8.2022 02:43

@neznamy#6563 tebe jsem tam zapomněl zmínit též..tak to dopíšu ještě sem, snad za to nedostanu warn za double-post ale samozřejmě..jsem nam nepingnul všechny, ti kteří ví tak ví..opět a zas Shade out a díky moc Same! ❤

13.8.2022 06:41, odstraněno 13.8.2022 06:42 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Holub

Hráč

45
13.8.2022 11:14, naposledy upraveno 13.8.2022 11:14 uživatelem Holub

S kýmkoliv, kdo RPí (nebo se o to alespoň snaží). Takovou hru mám nejraději. 

Jednoduché, že?

13.8.2022 11:17

V poslední době mě baví RP s @Holub

Proč? Protože umí RPit dobře a je s ním mega pofel.

13.8.2022 13:35
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
13.8.2022 18:22

Už od začátku mého RP jsem se seznámil se skvělým @Radekfil , spolu jsme si prošli už hodně jak v tom IC světě, tak nás Skimo spojilo i v tom OOC světě. Spolu jsme šli do HT, spolu jsme šli do AT, prostě skvělej román žeo.

Dále tu máme samotného @chlebyy . Tento exemplář jsem našel při jeho prvním dni RP, sám jsem si ho yoinknul do svého RPčka a začali jsme spolu RPit, to tak nějak přežívá do dnes. (Pokud teda neskončíš ty hade! :D) 

Jako dalšího nesmím zapomenou na @marekvoe . Toho jsem jakožto poslušný spolužák přivedl já a sám si ho zaučoval postupem času. Nespočetněkrát jsme spolu doslova umírali u RP smíchy a to především díky jeho skvělým postavám. (Motorovkám zdar!)

Nesmíme zapomenout na člověka, se kterým momentálně sdílím nejvíc depresí, že ano @DnOndra ? Člověk s historií a nesmyslným množstvím historek. Není možný, aby se člověk nudil při RP s tímto člověkem, a to k tomu není ani potřeba TSko.

A abych nebyl had, tak zmíním i toho @Shade , se kterým máme velice krásné a mírumilovné RP. (xd) Neuvěřitelně skvělý člověk co se týče OOC, ale pozor, ať někde není s Radkem sám, to dopadá zle...

A na závěr tu máme to nejlepší. Můj jediný a skvělý kolega alkoholik @Holysek . Naše synchronizace v RP je nevysvětlitelná, skoro s každou postavou co má, tak jsem si sedl. Díky tomuto člověku jsem tam kde jsem teď, on mě naučil správného a pořádného RP a dokopal mě k tomu, abych si podal přihlášku, děkuju ti.

 

 

Nexoys

Hráč

20
17.8.2022 13:00

Určite @martix , @Kolpanek @Puding top ľudia s ktorými som RPil..

 


Powered by LeoSight IFS
LT~79