Už od začátku mého RP jsem se seznámil se skvělým @Radekfil , spolu jsme si prošli už hodně jak v tom IC světě, tak nás Skimo spojilo i v tom OOC světě. Spolu jsme šli do HT, spolu jsme šli do AT, prostě skvělej román žeo.
Dále tu máme samotného @chlebyy . Tento exemplář jsem našel při jeho prvním dni RP, sám jsem si ho yoinknul do svého RPčka a začali jsme spolu RPit, to tak nějak přežívá do dnes. (Pokud teda neskončíš ty hade! :D)
Jako dalšího nesmím zapomenou na @marekvoe . Toho jsem jakožto poslušný spolužák přivedl já a sám si ho zaučoval postupem času. Nespočetněkrát jsme spolu doslova umírali u RP smíchy a to především díky jeho skvělým postavám. (Motorovkám zdar!)
Nesmíme zapomenout na člověka, se kterým momentálně sdílím nejvíc depresí, že ano @DnOndra ? Člověk s historií a nesmyslným množstvím historek. Není možný, aby se člověk nudil při RP s tímto člověkem, a to k tomu není ani potřeba TSko.
A abych nebyl had, tak zmíním i toho @Shade , se kterým máme velice krásné a mírumilovné RP. (xd) Neuvěřitelně skvělý člověk co se týče OOC, ale pozor, ať někde není s Radkem sám, to dopadá zle...
A na závěr tu máme to nejlepší. Můj jediný a skvělý kolega alkoholik @Holysek . Naše synchronizace v RP je nevysvětlitelná, skoro s každou postavou co má, tak jsem si sedl. Díky tomuto člověku jsem tam kde jsem teď, on mě naučil správného a pořádného RP a dokopal mě k tomu, abych si podal přihlášku, děkuju ti.
Už od začátku mého RP jsem se seznámil se skvělým [user:5544] , spolu jsme si prošli už hodně jak v tom IC světě, tak nás Skimo spojilo i v tom OOC světě. Spolu jsme šli do HT, spolu jsme šli do AT, prostě skvělej román žeo.
Dále tu máme samotného [user:7185] . Tento exemplář jsem našel při jeho prvním dni RP, sám jsem si ho yoinknul do svého RPčka a začali jsme spolu RPit, to tak nějak přežívá do dnes. (Pokud teda neskončíš ty hade! :D)
Jako dalšího nesmím zapomenou na [user:6356] . Toho jsem jakožto poslušný spolužák přivedl já a sám si ho zaučoval postupem času. Nespočetněkrát jsme spolu doslova umírali u RP smíchy a to především díky jeho skvělým postavám. (Motorovkám zdar!)
Nesmíme zapomenout na člověka, se kterým momentálně sdílím nejvíc depresí, že ano [user:2622] ? Člověk s historií a nesmyslným množstvím historek. Není možný, aby se člověk nudil při RP s tímto člověkem, a to k tomu není ani potřeba TSko.
A abych nebyl had, tak zmíním i toho [user:3023] , se kterým máme velice krásné a mírumilovné RP. (xd) Neuvěřitelně skvělý člověk co se týče OOC, ale pozor, ať někde není s Radkem sám, to dopadá zle...
A na závěr tu máme to nejlepší. Můj jediný a skvělý kolega alkoholik [user:2661] . Naše synchronizace v RP je nevysvětlitelná, skoro s každou postavou co má, tak jsem si sedl. Díky tomuto člověku jsem tam kde jsem teď, on mě naučil správného a pořádného RP a dokopal mě k tomu, abych si podal přihlášku, děkuju ti.