Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

NCsell? Konečné řešení problému s Nomel Coiny?


Petriik1

Hráč

32
13.8.2022 20:51

NCsell? Konečné řešení problému s Nomel Coiny?


Ze čtvrtka na pátek se na internetové platformě Artic objevil nový web s názvem NCsell. Web se prezentuje jako online kryptoměnová směnárna, která se chlubí svou anonymitou.

Po příchodu na internetovou stránku ncsell.ic na Vás vybafne hromada textu a různých polí, není se však čeho bát…, všechno je pěkně popsané a rychle se zorientujete.

Web funguje na bázi tržiště. Občan, který má Nomel Coiny ve své krypto, popřípadě SPay peněžence má možnost vložit prostředky na stránku. Následně pak může vytvořit nabídku nebo poptávku, podle toho, co si od stránky slibuje. Pokud se nabídka/poptávka bude rovnat poptávce/nabídce, máte nakoupeno/prodáno.

Otázka však stále zní…, vyřešila společnost Sphere Corporation problém s nedostupností Nomel Coinů? Na tuto odpověď si budeme nejspíš muset ještě chvíli počkat a společně sledovat vývoj trhu.

 

(ilustrační fotografie)

Za RCN
-PH

13.8.2022 21:00, odstraněno 13.8.2022 21:11 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
Pakandza udělil za tento příspěvek varování: Vkládat příspěvky mohou pouze zaměstnanci RCN

Powered by LeoSight IFS
LT~26