Dobrý den, nabízím k prodeji svoje vozidlo BMW M135i F20 rok 2014 s VIN 6130, důvod prodeje je jednoduchý, chci pořídit něco více užitečného i na výlety do přírody a tohle se na moje výlety nehodí a stojí mi v garáži.
Vozidlo disponuje i úpravami: Úprava řídicí jednotky pro větší výkon (Chip tuning), o něco širší přední i zadní pneumatiky, litá kola Rays Volk Racing R18, samosvorný diferenciál 1-WAY, vypnutý omezovač atd.
Motor: 3.0 L N55 inline-6 řadový šestiválec s turbodmychadlem
Palivo: Benzín
Výkon: 235 kW (315 koní)
Převodovka: 6- rychlostní manuální
Točivý (kroutící) moment: 450 Nm
Počet najetých kilometrů: 559 Km (Může se lišit, vozidlo je stále v provozu)
Fotografie a úpravy vozidla zde
Počáteční cena je 500 000 Kč
Minimální příhoz: 100 000 Kč
Vzor příhozu:
Jméno a přijmení:
Částka:
Kontakt: (Tel. číslo/post.ic)
Pro více informací nebo pokud by jste měli zájem o osobní prohlídku vozidla, kontaktujte mě na mém mailu sergio.greco@post.ic
Sergio Greco
Dobrý den, nabízím k prodeji svoje vozidlo BMW M135i F20 rok 2014 s VIN 6130, důvod prodeje je jednoduchý, chci pořídit něco více užitečného i na výlety do přírody a tohle se na moje výlety nehodí a stojí mi v garáži.
Vozidlo disponuje i úpravami: Úprava řídicí jednotky pro větší výkon (Chip tuning), o něco širší přední i zadní pneumatiky, litá kola Rays Volk Racing R18, samosvorný diferenciál 1-WAY, vypnutý omezovač atd.
Motor: 3.0 L N55 inline-6 řadový šestiválec s turbodmychadlem
Palivo: Benzín
Výkon: 235 kW (315 koní)
Převodovka: 6- rychlostní manuální
Točivý (kroutící) moment: 450 Nm
Počet najetých kilometrů: 559 Km (Může se lišit, vozidlo je stále v provozu)
Fotografie a úpravy vozidla zde
Počáteční cena je 500 000 Kč
Minimální příhoz: 100 000 Kč
Vzor příhozu:
Jméno a přijmení:
Částka:
Kontakt: (Tel. číslo/post.ic)
Pro více informací nebo pokud by jste měli zájem o osobní prohlídku vozidla, kontaktujte mě na mém mailu sergio.greco@post.ic
Sergio Greco