Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban na herním portále Leosight na MTA server jménem Skimo.


Morocko

Hráč

15
19.8.2022 14:58, naposledy upraveno 19.8.2022 15:04 uživatelem Morocko

Zdravím vážený admin team a ostatní čtenáře mé žádosti o unban..

tentokrát jsem dostal ban za následující.. 

   @Pakandza

DŮVOD ŽÁDOSTI

Žádám si unban, protože nemám momentálně co dělat a rád bych co nejvíc hrál dokud jsou školní prádzniny, protože jakmile začně škola, tak se má aktivita  rapidně sniží.. 

VE ZKRATCE CO JSEM PROVEDL

Zde přikládám video, za co jsem byl bohužel obviněn..

https://streamable.com/ovll4d

MÉ VYJÁDŘENÍ

myslím si, že jsem nejspíš udělal nějakou tu chybu, co se týče toho otevírání dveří, ale jak již byl doložen důkaz, tak tam já osobně nejsem nikde vidět, že bych kazil/znepříjemňoval RP takovým způsobem, abych měl dostat ban na 72h. Je pravda, že má historie tomu nijak nepomáhá, ale když vemu v potaz můj počet hodin (cca 2.6-2.7K) lomeno počet banů.. (nepočítám neoprávněnou permu, potom mám 17 banů)                                              Ano, přiznávám svou chybu a jsem si toho velice dobře vědom. Tímto jsem byl dostatečně upozorněn na to, že takové RP tvořit nemám a nadále ho vytvářet nebudu.

CO ŽÁDÁM

Rád bych si zažádal o zkrácení trestu/ nyní už odbanování.. jelikož 18h již mám odčekanejch a než si této žádosti někdo všimne, tak to bude taky nějaká doba..

Děkuji za rozumné vyřešení této žádosti.. Moročko.

 

 

Julik

Hráč

31
19.8.2022 15:46

Takže.. Jako nechci se Moročka nějak zastávat. Ale po zhlednutí videa, si myslím že těch 72h co dostal, je v celku neprávem. Jediné co Petr na videu udělal, je že otevřel dveře u RZA, a měl masku mezi nohami.. A dostal stejný trest jako nezminovaný co do RZA přímo nasedl, a jak jsem koukal tak se asi nejednalo o MC... Ale moje vyádření, jako pouze Helpera, asi nikoho nezajímá.. 

Mějte se rádi a ták..             

izerman

Hráč

15
19.8.2022 17:15

Jen něco dodám po tom co jsem viděl... Všiml si někdo že ta holka jménem Mia jak začnou všichni utíkat tak že tam bunnyhopuje ? Aby si zrychlila běh ? Byla potrestána? Pokud ne tak by určitě měla.

20.8.2022 00:20

Ahoj, důvod žádosti o unban o ničem. Je hezký, že pak nebudeš mít čas. Kdybys vynechal tohle celý a vytvořil hodnotnější RP nebudeš muset řešit tyhle nepříjemnosti. Ještě pak přihlédnu k tomu, že furt máš potřebu se bavit nad někým a mít pak z toho srandu, což si mi v takovým kontextu sám napsal. Psal jsem ti, ať se zamyslíš nad tím, když by tohle někdo dělal tobě. Dobře si pamatuju, že něco podobného není u tebe poprvé. Myslím, že u tebe je důležitý nepovolit. Je jen na tobě jakou si zvolíš cestu, ty moc dobře víš, co můžeš a ne. Ban ti zůstane celý. 


Powered by LeoSight IFS
LT~64