Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Zdravám poprosil bych o unban


Vita123

Hráč

19
19.8.2022 22:03, naposledy upraveno 19.8.2022 22:11 uživatelem Vita123

Mohu vědět odůvodnění banu na Učtu Vita123 na postavě Nikol Hajkova naboural jsem v 40cc v 55 kilometrové rychlosti do slečny Rachel Smith čelně začal jsem rpit /me bouchla se hlavou o volant odeslal jsem zprávu a Rachel Smith zaerpila jen /me zakroutila hlavou  chtěl jsem si sepsat status a zaerpit další věci při střetnutí vozidla do jejího vozdila   jenže napsal(a) do ooc chatu (JÁ TI DÁM TAKY BOUCHNUTÍ ) nic víc od ni nebylo zaerpeno a dostal jsem ban za trash INJR mohu vědět vysvětlení když jsem ani nedoerpil a ukončil(a) to tímto jeho(jí) rp  děkuji za odpověd.  LOGS

19.8.2022 22:29

Tak ban jsem ti udělil já z jediného prostého důvodu a to z toho, že si se bouchnul o volant a to se prostě takhle neRPí. Chvíli jsem čekal, ale nic dalšího si neRPil, takže jsem usoudil, že nemáš zájem dál RPit. Vyspíš se a můžeš si jít zahrát.

Unban i zkrácení ti zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~25