Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Rád bych znal důvod svého banu.

1 2



Wexik

Hráč

29
20.8.2022 12:42

Zdravím, dnes jsem se rozhodl odtáhnou vozidlo které již delší dobu postávalo před PSA, vystoupil jsem z odtahového vozu, zahákl si háky, použil dokonce i /doc 3 a následně si mě zrazil admin který mě poté poučoval o tom že jsem mu nedal žádnou šanci zahájit RPakci.. bylo mi řečeno že u vozu stál a že mě mohlo napadnout že se jednalo o majitele vozidla.. i kdyby se jednalo o majitele vozidla žádné pravidlo mi nezakazuje odtáhnout vozidlo v jeho přítomnosti.. vyčítal mi že jsem s ním nezahájil žádnou komunikaci přitom já v rámci své postavy  při odtahu nekomunikuju s nikým kdo má něco proti mé práci a automaticky volám policii v případě nějakého problému.. což taktéž žádné pravidlo neporušuje a nepřijde mi že bych cokoliv porušil.. ještě mi tedy bylo řečeno že jsem ho prý srazil nebo tedy konkrétně odsunul vozidlem ale mé tvrzení že odtahovka se zaháknutým vozidlem se občas sama od sebe posouvá ignoroval.. já čekal až on odstoupí od vozidla což i udělal.. takže.. stále mi nebylo řečeno co jsem v dané situaci porušil.. pouze jsem odtahoval vozidlo v rámci RP a jednal tak jak má postava vždy jedná..

Předem děkuji za vyřešení případné vysvětlení..

20.8.2022 12:47

Důvod banu máš napsaný shodou náhod v důvodu svého banu. 

Pokud víš co znamenají ty pojmy, spojíš si to s tím, co jsem ti k tomu řekl ještě ve hře. 

 

Wexik

Hráč

29
20.8.2022 12:51, naposledy upraveno 20.8.2022 12:53 uživatelem Wexik

Ano.. a já si v rámci toho podávám žádost o unban jelikož mi nepřijde že bych cokoliv porušil.. jak jsem ti již řekl má postava v rámci svého povolaní při ní s nikým nekomunikuje a v případě kteréhokoliv problému v rámci výkonu povolaní volá automaticky policii.. a nepřijde mi že bych v rámci své RP akce cokoliv porušil.. zarpil jsem si připojení vozidla, použil doc, nasedl do vozidla, počkal si až mi přestaneš bránit v odtahu a jel jsem.. jednal jsem tak jak má postava vždy jedná..

20.8.2022 12:56

Vzhledem k tomu, že jsi se zapletl svoji nedokonalou RP akci mezi dva administrátory a alespoň jeden z nich usoudil, že to nebylo správně provedený, tak v případě, že by jsi projevil alespoň trochu pokory, jsme mohli celou situaci vyřešit domluvou. Jelikož jsi si trval na tom, že jsi provedl všechno správně, dostal jsi krásný tři hodiny na to, aby jsi se zamyslel nad tím, jestli je to fakt v pořádku odtáhnout vozidlo, u kterého stojí dva lidé a probíhá mezi nimi a vozidlem nějaká interakce. DOC na tři vteřiny a odjetí je ten Zero Tolerance. Příliš krátký čas na to, abychom mohli nějak reagovat. Odtažení vozidla při interakci s ním je ten Zdravý Rozum. Pokud ti není stále něco jasné doporučuji požádat nějakého helpera o zaučení, což je dost smutné po 800+ nahraných hodinách.

Wexik

Hráč

29
20.8.2022 13:03, naposledy upraveno 20.8.2022 13:04 uživatelem Wexik

Sám si  mi ve hře řekl že  doc na tři vteřiny je adekvátní a že si ho můžu klidně ponechat.. to že se u vozidla baví dva lidé pro mě není důvod k tomu abych vozidlo co porušuje dopravní značku neodtáhl.. a přítomnost majitele u vozidla mi v odtahu v rámci pravidel taktéž nijak nezakazuje.. to že si na mě chtěl mluvit jsem v potaz bral ale sám si po chvilce psát přestal.. a i kdyby již jsem ti řekl že moje postava v rámci RP odtahu s nikým nekomunikuje.. mohl si v situaci zareagovat jakkoliv jinak a času si na to měl dost.. mohl sis např. stoupnout před odtahové vozidlo a tím rozjet nějaké pořádné vyhrocené RP.. já bych na místo zavolal policii a hned by to RP vypadalo jinak.. stále mi nepřijde že bych tím že přijdu k vozidlu, zaháknu si ho, použiju doc a jedu nepřijde že bych cokoliv porušil.. měl si hned několik možností jak pokračovat v RP a nevyužil si jich.. to už ale bohužel není můj problém.. a mrzí mě že si celou situaci vyřešil tímhle způsobem..

20.8.2022 13:03
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
20.8.2022 13:07

DOC na tři vteřiny si ponechat můžeš, avšak to neznamená, že celý RP může trvat tři vteřiny. Pokud stále nevidíš chybu, zkusil bych ty Helpery. Argumentace, že tvoje IC se u odtahu s nikým nebaví značí, že je pravděpodobně duševně labilní, v horším případě psychicky narušena. V tom případě patří místo za volant odtahovky do Ústavu. Dal se k tomu nemá smysl vyjadřovat, stále jsi nepochopil, co jsi udělal špatně i přesto, že jsem to již po třetí zopakoval. 

Wexik

Hráč

29
20.8.2022 13:13, naposledy upraveno 20.8.2022 13:45 uživatelem Wexik

Pokud ti vadí že se s tebou nehodlám bavit v rámci svého povolaní  a připadá ti to jako nějaká porucha mohl si to stále řešit IC cestou.. a jak jsem ti již řekl měl si hned několik možností jak v dané situaci zareagovat.. vozidlo jsem odtahoval tak jako vždy a nikdy s tím nikdo žádný problém neměl.. na serveru jsou hráči co v rámci tohoto používají dokonce dvě vteřiny a pochybuju že je za to budeš všechny banovat.. ty mi tu tvrdíš že jsem ti nedal možnost v dané situaci reagovat a já jsem ti tu několikrát řekl že si měl možnost mi v odjezdu zabránit a mohl si tím pokračovat v RP.. pokud ti stále připadá že jsem něco udělal špatně nechám se od tebe potom v rámci odtahu klidně zaučit..

 

Holub

Hráč

46
20.8.2022 15:33

Vyjádřím se k tomu jako někdo, kdo sám odtahuje auta.

Lidi na benzínce či podobných místech se řadí do tří skupin. První jsou ti, které stačí upozornit a oni odjedou. Takoví zjevně dokážou přemýšlet nad tím, zda je opravdu dobrý nápad stát na takovém místě. S těmi se lze domluvit, lze je upozornit a pohoda jahoda. S takovými jednám jak IC, tak OOC, nejraději 

Druhá jsou ti, kteří to upozornění vyslyší, ale jen sednou do auta a jsou furt na místě jako by se nic nechumelilo. Pokud se takový člověk chová IC jako kretén, tak mu to prostě odtáhnu na základě jeho jednání (zdravím jistého experta, co si stěžoval, že jsem mu odtáhnul auto, které stálo před policejní stanicí). Pokud to nejde, volám PSA kvůli pokutování. Někdy se během tohoto postupu přesunou do první skupiny lidí.

Ti třetí jsou lidi, kteří si začnou hrát na frajírky debílky či majitele zeměkoule a začnou dělat jako kdyby jste byli větší odpad než Putin. Samozřejmě, že tady není potřeba dodávat, že odtahuju. Mají cirka 15-20 vteřin na interakci a možnost jak se z toho vykecat, popřípadě uplatit ať to neodtáhnu. Nemusím říkat, že pokud je daný člověk (IC), kulantně řečeno, pitomec, tak tam tu práci s přemlouváním má těžší.

A teď kde je zakopaný pes? Především lidi ze třetí skupiny vás při odjezdu s vozidlem začnou vybržďovat, začnou na vás kdovíjak útočit a kdo ví co ještě. Posledně týpek s nula hodinami mi začal mlátit do odtahovky (odůvodněné tím, že týpek prý zná vlastníka odtaženého auta) s tím, že mi málem sejmul postavu taxíkem. Na základě těchto zkušeností pak už nemám náladu štvát se s lidmi, co parkují tam, kde nemají.

Neobhajuju dotyčného, pokud jde o jeho potenciální zero tolerance. Pouze poukazuju na to, že nikdy není nic černé, nebo bílé. 

 

Wexik

Hráč

29
20.8.2022 15:46, naposledy upraveno 20.8.2022 15:52 uživatelem Wexik

Vhledem k tomu že mi ban již skončil rád bych toto pojal jako stížnost na daného administrátora který mi z mého pohledu udělil neoprávněný ban jelikož jsem v rámci RP dle mého postupoval tak jak jsem měl.. tudíž bych někoho rád požádal  o přesunutí tohoto tématu pokud je to vůbec možné.. pokud ne dejte mi vědět a já si založím nové téma v dané sekci.. předem děkuji..

1 2


Powered by LeoSight IFS
LT~79

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3496 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
misa

38Kč dnes v 17:26

p0KyX

30Kč dnes v 13:37

LadyHope

300Kč včera v 18:16

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024