Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Ban na 72h Pakandza


20.8.2022 15:13, naposledy upraveno 20.8.2022 15:21 uživatelem kixoF

Zdravím, chtěl bych si zažádat o unban.

Ban jsem dostal 18.8. za zdravý rozum, historie a Pravidlo 0. Šlo o to, že jsme se kolem jedné hodiny ranní sešli s pár lidmi na Shellce v Montgomery a dělali jsme tam prostě blbosti. Otevírali jsme kufry od auta lidem, a já si na chvilku sedl do auta Hasičského záchranného sboru. Nijak se to ten den neřešilo, ale další den, když jsem hrál, z ničeho nic ban. Jelikož jsem si to hned neuvědomil, hned jsem adminovi psal, o co jde, v tu chvíli mi došlo, že to byla blbost. 

Chtěl bych se omluvit všem, kdo se stali naší obětí otevírání kufrů, a všem co to nějakým způsobem zkazil požitek z hry.

Nakonec bych si chtěl požádat alespoň o zkrácení banu na menší čas, předem děkuji za jakoukoli zpětnou vazbu.

@Pakandza

 

22.8.2022 18:09

Ban už ti vypršel, snad se z toho ponaučíš a nebudeš mít zapotřebí dělat něco podobného. Ještě mě zaujala ta situace, kdy jsme našli dvě auta na dně u Montgomery a v obou případech si byl poslední, kdo tam seděl. Rovnou to tady zavřu. 


Powered by LeoSight IFS
LT~32