Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Aukce] Vila v Richmanu s garáží


sefre

Hráč

27
21.8.2022 01:04, naposledy upraveno 22.8.2022 01:25 uživatelem sefre

Dobrý den, nabízím k prodeji svojí prostornou vilu v oblasti Richman, Los Santos, vila disponuje dvěma obývacími pokoji, jeden dokonce s vlastním barem, celkem prostorná kuchyň přes kterou vede i přístup na balkon ze kterého je krásný výhled, dále v horním patře nalezneme jednu velkou ložnici, koupelnu se sprchovým koutem a vanou, dále malá šatna u které je také jeden sprchový kout a toaleta, k vile je také velká garáž pro 2 až 4 auta.

Pokud budete mít zájem o osobní prohlídku, kontaktujte mě prosím na můj post sergio.greco@post.ic nebo telefonicky na čísle 786 062 

Fotografie naleznete zde

Počáteční cena: 3 000 000 Kč

Minimální příhoz: 100 000 Kč

 

Sergio Greco

21.8.2022 01:23, naposledy upraveno 21.8.2022 01:57 uživatelem VajkoChlpko

Pán Greco, veru, podobnú ponuku už som niekde zazrel. Dokonca mám vážne podozrenie, že ste túto nehnuteľnosť sám kúpil. Mám aj dôvodné podozrenie na to, že sa snažíte ľudí ako sa vraví, okradnúť. Všimol som si totižto, že ste ponúkal za nehnuteľnosť 2.000.000kč, avšak vaša počiatočná cena akejsi aukcie, začína na 4.000.000kč. Ja viem, lokácia je pomerne fajn, ale sami sme mohli vidieť, že sa o to bývalí majitelia dosť hádali, a vlastne to je nehnuteľnosť toho typu, aby sa jej čo najskôr každý zbavil, prípadne čo najviac z nej "vyžmýkal".

Mne to je vcelku jedno, robte si čo chcete, ale ako to tak vidím, túto nehnuteľnosť si prestrieda celé San Andreas, podobne ako ten dodge so žralokom, ktorý mal za týždeň tak 4 majiteľov. 😁

Ľudí by som chcel varovať, aby na podobné inzeráty pozerali s väčším pozorom, a aby neboli terčom vašich biznisových taktík. Druhá vec je asi tá, že aj keď to chcete robiť, tak asi by som nedával tak hrozne prestrelenú cenu, ako sú 4 milióny. A tá minimálna čiastka na prihodenie ? Skoro som dostal arytmiu keď som to prečítal.

-Badinský

sefre

Hráč

27
22.8.2022 01:24

Pane Badinský, děkuji za Váš názor na tuto aukci, ano nemovitost jsem koupil právě z aukce kterou jste zde zmínil, ne za 2 000 000 Kč, ale po domluvě s předchozím majitelem za 2 200 000 Kč abych byl přesnější, ale co mě nejvíce zarazilo je to že mě podezříváte z toho že se snažím lidi okrást, uznávám že cenu jsem zřejmě přestřelil, proto abych Vám udělal radost a mohl jste v klidu spát, tak cenu snížím na 3 000 000 Kč podle mě je to ideální cena za takový dům, pokud si stále myslíte že ale z toho chci "vyždímat" co nejvíce peněz, tak vás zklamu jelikož o žádné moje jak říkáte "byznysové taktiky" se nejedná, nejsem realitní makléř  abych musel nějaké využívat, ceny nemovitostí se vždy zvyšují a zvyšovat budou, pro to do nich lidé investují, a říkat navýšení ceny jakékoliv nemovitosti "okrádání" je dosti zvláštní myšlenka,  cenu vždy určuji podle lokality, stavu domu, počtu místností apod. ale souhlasím v jedné věci že jsem tu cenu přestřelil, navíc nikoho nenutím přihazovat, pokud někdo bude chtít přihodit nebo se jinak domluvit tak jsem zanechal na sebe kontakt v inzerátu a není problém tedy napsat a nějak se rozumně dohodnout.

Z mojí strany by to bylo vše a přeji Vám příjemný zbytek dne Pane Badinský.

Sergio Greco 

22.8.2022 03:19

Rád by som teda zareagoval na Váš komentár, "nejsem realitní makléř  abych musel nějaké využívat, ceny nemovitostí se vždy zvyšují a zvyšovat budou, pro to do nich lidé investují".

Posúvam Vám takisto aj zopár mojich útržkov, kde rapídne vyvrátim Vaše slová. Zároveň zavádzam stávku, koľko majiteľov ešte bude mať táto nehnuteľnosť, keďže sa dosť podobá "horúcemu zemiaku". Takisto ďakujem, že ste aspoň o ten miliónik cenu znížil, avšak aj pri 3 miliónoch, budete dosť pravdepodobne rád, keď Vám to niekto vymení za ojazdený mustang a krabičku Viceroyek. Mimochodom, cena išla asi takto... 1.500.000Kč --- > 2.000.000kč --- > 1.200.000kč. Takže áno, cena ide veru hore, ach tie nehnuteľnosti 😁. Pri poslednej ponuke už som mal silný pocit, že je pán Leopard na dne, čo sa teda týka záujmu. Pre mňa ste iba zaujímavý šmelinár, keď ste nehnuteľnosť kúpil dva krát, a zrazu ju teda predávate, avšak stále rapídne nad cenu. Aj 800 tisíc (Váš profit), nie je pre každého 10 halierov. Prajem šťastie v predaji, pán Greco.

Inzerát 1

Inzerát 2

Inzerát 3

-Badinský


Powered by LeoSight IFS
LT~46