Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o unban.


neznamy#6285

Smazaný účet

8
21.8.2022 19:41, naposledy upraveno 21.8.2022 23:27 uživatelem neznamy#6285

Ahoj, už to budou skoro 2 měsíce co jsem dostal permanentní ban. Vím že 2 měsíce není tak dlouhá doba, za to co jsem udělal, ale zkusit to mohu.

Takžee, za co jsem ten ban tedy dostal?

Abych se k tomu nějak vyjádřil, tak šlo o to, že se pořádal nějaký tuning sraz. A mě společně s mými kamarády nenapadlo nic jiného, než to tam jít nějak vyprovokovat, aby jsme si takzvaně "zakropili" jelikož jsme věděli, že tam pár lidi nosí u sebe zbraně. Tak jsme tam tak různě provokovali, což asi není ten point mého permanentního banu, ale došlo k tomu co jsme čekali, vytáhli na nás zbraně. Po tom co jsme viděli, že na nás vytáhli zbraně, tak jsme je logicky vytáhli taky. A pak došlo k mému porušení pravidel RDM takže, jakmile jsem viděl, že na nás míří tak jsem je jen tak poPKačkoval což byla chyba, které jsem si plně vědom a po případném unbanu bych se ji chtěl navždy vyvarovat

 

(dvakrát upozorněn, aby RPil ilegál normálně): Ano, je tomu tak, naše skupinka se kterou jsme RPili (spíše neRPili) rádoby ilegál, tak byla často upozorněna na to, aby jsme se nesoustředili pouze na střílení. A co se stalo pak? přesně to samé, před čím nás samostatný Dzardys varoval. Důvod že jsme jeho slova nebrali na těžkou váhu byl takový, že nám často vyhověl a často nám nedal ani ban. A pak najednou přišla perma, a já se vůbec, ale vůbec nedivím, že jsem tu permu dostal, když jsem byl opravdu dle mého i víc než dvakrát upozorněn, abych se zklidnil.

Takhle ke konci, bych se chtěl omluvit všem kteří se účastnili té trash akce z moji strany, a také samostatnému @Dzardys, že na nás v poslední době padali často reporty, které si většinou řešil ty. 

((tady pošlu jen to video, kdyby se někdo chtěl kouknout)) https://youtu.be/8ro9CyK5nC4

21.8.2022 19:54
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
30.8.2022 19:49

Unban ti udělím, předpokládám, žes prázdniny využil nějak rozumně a nevěnoval ses ilegálnímu RP na jiných serverech. Nechci však znovu vidět to, co jste s přáteli předváděli, došla mi trpělivost a nehodlám vás dál na cokoli upozorňovat. Uvidím porušení, přiletí vám ban, myslím si, že jsi tu dost dlouho na to, abys chápal, jak se máš a nemáš chovat. Taktéž bych ti nedoporučoval pokračovat v nelegálním RP, mohl bys tu skončit ještě dřív, než se tu stihneš porozhlédnout. Snad srozuměno, tak nezlob a jdi si zahrát.


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo