Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

unban by aadamkoooo


aadamkoooo

Hráč

2
22.8.2022 17:32, naposledy upraveno 25.8.2022 17:57 uživatelem aadamkoooo

Zdravím dostal sem ban na vaším servu na 365 dní za aroganci k adminovi,non rp injuries,ukradení auta bez povolení.Mam ban neco už pres 4mesíce tak sem se rozzhodl zažadat si o unban.Nuž začínal sem z rpčkem na vaším servru kde sem udelal hned dost chyb a nevedel sem co a jak chodí.Takže by sem si chtel zažadat o unban už rp pravidla znam a nebude se to opakovat.

26.8.2022 15:40

To že jsi nevěděl o tom co a jak chodí tě nijak neomlouvá. Na serveru existují rovnou dvě možnosti a to /hc tedy helpchat nebo rovnou F2 a to formou reportu. Ale za to jsem tě nezabanoval. Ban jsem ti udělil za tvé chovaní ,neerpení injuries a krádeže vozidla bez povolení člena AT. Nemyslím si že tohle má nějakou spojitost s tím co jsi napsal v žádosti.. tím pádem to ukončíme a já tvojí žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~22