Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Brzdení bez zapnutého motoru

Minix

Hráč

15
23.8.2022 22:54

Zdravim,v poslední době jsem si na Skimu všiml jednu věc(nevim jestli to je nejaká chyba nebo to tam je schválne,možná to ani nejde opravit nevim)a tou je tá že když máte na vozidle vyplej motor tak se nedá zabrzdit.Uvedu přiklad,hraju, jedu si třeba po dalnici,omylem zmačknu J čím vypnu motor a když pak mačkam S tak vozidlo nebrzdi a abych zabrzdil musím znovu podržet J pro nastartovani, takže můj návrh je opravit tohle (pokud to teda jde),v realu taky můžete brzdit auto i když jede na volnoběh,a třeba na Skimu by se nekomu mohlo stat že by šel na dalnici nejak rychle, před ním by šel jiny hráč,ten jeden by omylem zmačknul J pro vypnutí motoru nebo by mu třeba došlo palivo a byla by z toho zbytečna nehoda(zase na druhou stranu je to Roleplay server a chápu že by to mohlo byt i zajimavy a ten dotyčnej by mohl RPit třeba že mu na aute selhali brzdy nebo tak) ale stejne si myslím že by bylo lepší tohle opravit. Klidně mi tu píšte svoje názory,rád si přečtu cokoliv smysluplnýho,nejlíp bez urážek a jinych keců. Díky

lolcz

Hráč

42
23.8.2022 23:00, naposledy upraveno 23.8.2022 23:01 uživatelem lolcz

Ahoj,

jde to jednoduše ubrzdit pomocí klávesy SPACE.