Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Permanent - DM / Prepadavání formou pouhého stríleni ( Dzardys )


Nexoys

Hráč

20
24.8.2022 19:03, naposledy upraveno 29.8.2022 18:06 uživatelem Nexoys

Zdravím.

Pri mojej druhej perme som si asi 2 mesiace dozadu daval žiadosť a Dzardys odpísal že to mam na konci prázdnin blíži sa koniec prázdnin a toto je moja žiadosť o unban -----

5.3 som dostal ban konkrétne permu od Dzardysa -

Od banu je niečo cez 5 mesiacov, ja si myslím že to je celkom dlhá doba na to aby som sa dokázal polepšiť, taktiež si myslím že som sa aj dosť polepšil kedže som si aj občas prešiel tie pravidla čo a ako. Síce som moc nikde neeRPil ked som dostal ban celkom som bol z toho smutny a radšej som sa snažil si užiť prazdniny, ten volný čás..

Ako sa to celé stalo?

Povedali sme si že pôjdeme okrádať výkup diamantov v LS, ako sme šli okrádať tak sme tam našli staré BMW plné ludí tak sme si povedali že ho vezmeme začali sme kričať ruky ako náhle utekali stale tak sme začali strielať ked už boli nad Groove Street tak sa im rozbilo auto tam sme sa chvílu strielali potom nasledne prišlo policajné auto a my sme sa zlakli a išli hned po nej a začali sme po nej strielať no a nakoniec sme dostali ban za DMko.. Áno uznávam si svoju chybu zas som sa zaplietol do zléj partie ale už sa to tak nestane..

Čo plánujem po možnom unbane robiť?

Rozprával som sa s bartym a sám on mi povedal že ako náhle dostal unban začal ihned RPiť legál a hned spoznal dobrých ludi a že sa mu to lepšie RPí.. A taktiež ja by som chcel RPiť legal a rozbehnuť vlastnu firmu, viem Dzardys možno mi neveríš ako som to napísal aj v tej žiadosti na vianoce ale teraz ti naozaj slubujem že svoj slub dodržím a naozaj začnem RPiť legál, Social RP a pokusim sa rozbehnuť legálnu firmu.. Tých zlých ludi som od seba dal dosť daleko a v mojom okolí na MTA RP ostal len martix, barty..

 

Ospravedlnujem sa najmä tebe Dzardys za to že si mal snami starosti a ak sa unban poštastí chcel by som ťa prekvapiť a začal naozaj RPiť ten legál...

 

- Nexoys out...

F3nixar

Hráč

22
25.8.2022 21:14

Vůbec poprvé musím souhlasit s rozhodnutím Džardyse. 

Na pravou míru musím říct jedno... Lidi podobní tobě, kteří neustále okrádali pouhým střílením, tak těch bylo potřeba se jednou pro vždy zbavit. Absolutně jsem vašemu RP nerozuměl a do srdce mě štvalo, že takovýto hráči se zuby nehty drželi od permanentnímu banu. Nemluvě ani o vašem přístupu jak k administrátorům, tak především k hráčům, kteří to s vámi museli hrát. Přesně tito lidé museli skončit a lidem jako je Džardys a další administrátoři, tak jim moc tímto děkuju.

Ovšem k tvé žádosti. Žádost je tak nějak dobře napsaná, ovšem furt mám jisté pochyby. Poněvadž o tobě, jako hráčovi jsem slyšel mnohé. A ne v dvakrát dobrém světle. A dosti se bojím tvého možného návratu. Rozhodně tím tě nechci předem soudit, sám jsem zastáncem toho, že lidi se dokážou změnit a že jim chybí pouze ukázka toho, jak by to mohlo vypadat. Ale přeci jen. Konečné rozhodnutí je přeci jen na Džardysovi, ovšem já jsem cítil povinnost se k tomuto vyjádřit před Džardysovo rozhodnutím. 

S pozdravem,
F3nixar

30.8.2022 20:02

Unban, který ti udělím, bude taktéž tvou poslední šancí zde, uvidím-li, že své šance nevyužíváš s rozvahou, bez jakýchkoli dalších debat ti ban dám zpět. Už mě dávno přestalo bavit se vás jakkoli doprošovat, a pakliže nemáte v papírech od doktorů napsáno, že trpíte mentální poruchou, tak si na takové jedince nehrajte. Vylož si to jak chceš, klidně si stěžuj, já ti pouze říkám, jak to je.

Můžeš si jít zahrát, ideálně se vyvaruj ilegálnímu RP.


Powered by LeoSight IFS
LT~62

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo

KVĚTEN 2024
3428 Kč / 9200 Kč

Pokrytí provozních nákladů

Donator měsíce: MrKys (1600Kč)
(na konci měsíce získá odznak)

Kdo je online?
LadyHope

300Kč včera v 18:16

Dexyy

500Kč včera v 18:16

FerryCZ

19Kč včera v 13:47

Nejnovější uživatelé
Matus503

Registrován 2.5.2024

Seagatexd

Registrován 2.5.2024

Stepsik

Registrován 1.5.2024