Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žiadosť o unban


martix

Hráč

17
24.8.2022 20:05

Zdraím všedých.

No tak začnem mojou prvou permou ktoru som dostal 5.3 2022 z dvovodu DM od Admina Dzardysa.

Ako to cele začalo?

No išli sme ku predaju diamantov videli sme ako hrači boli v BMW min 4 a jeden Glue na streche začali sme natačať a potom  ako sme natačali tak sme začali kričať že : RUCE Hore : Okamžiťe zastavťe vozidlo : No ako sme toto začali kričať nasledne sme vytiahli zbrane a mierili sme na nich ako sme mierili tak oni išli dalej tak sme začali po nich strielať nasledne ako sme im rozstrielali auto sme ich šli hned okradnuť lenže napokon ako sme ich okradali tak prišla PSA zo zadu ako prišla tak sme ju začali strielať nasledne ako sme začali strielat tak sme išli po nej rozstielali sme jej auto a potom odišli a zDMekovali sme oby dvoch čož chapem ako DMko.

Ak by som dostal unban čo by som tam robil?

No tak začneme chcel by som začať legal nie Ilegal kvoli tomu  ilegalu som zistil že neni to dobre pre RPčko hlavne pre komunitu a Admin Team zapojil som sa do zlej skupiny v ktorej už niesom chcel by som sa ospravedlnit  tym čo ma stretli v IC za Ilegal. Určite by som začal legal a nie Ilegal. Chcel by som začat legal kvoli komunite a kvoli ATeamu chcel by som sa zlepšit vo všedkom ako je legal chcel by som si urobiť firmu a začat normalne RP život.

Omluva

Chcel by som sa ospravedlniť celemu AdminTeamu za to všedko čo som spravil za Ilegal a za blbosti čo mam v History. Ospravedlnujem sa celej komunite čo som im spravil za moju Ilegal postavu. A hlavne komu by som sa tu chcel ospravedlniť najviac je Pán @Dzardys

25.8.2022 20:26

Souhlasím Pěkně jsi to napsal 

 @Dzardys určítě jsi to přečti 

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Nadbytečné vyjadřování, vyjadřování prostého souhlasu bez přidané hodnoty
30.8.2022 20:02

Unban, který ti udělím, bude taktéž tvou poslední šancí zde, uvidím-li, že své šance nevyužíváš s rozvahou, bez jakýchkoli dalších debat ti ban dám zpět. Už mě dávno přestalo bavit se vás jakkoli doprošovat, a pakliže nemáte v papírech od doktorů napsáno, že trpíte mentální poruchou, tak si na takové jedince nehrajte. Vylož si to jak chceš, klidně si stěžuj, já ti pouze říkám, jak to je.

Můžeš si jít zahrát, ideálně se vyvaruj ilegálnímu RP.


Powered by LeoSight IFS
LT~54