Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Curriculum Vitae - Laura Micheletti


StimorolSmrdy

Hráč

2
24.8.2022 22:08, naposledy upraveno 24.8.2022 23:15 uživatelem StimorolSmrdy

CURRICULUM VITAE

Laura Micheletti

I. Basic informations
Name: Laura

Surname: Micheletti

Date of birth: 16.April, 1991

Age: 31

Place of birth : Rome , Italy

II. Education

High School: Marymount International School - Rome, Field : Mechanic

III. Work experience 

Employment: Trial Mechanic - Tuning Garage of Rome (2007-2011), Mechanic - Tuning Garage of Rome (2011-2015) Owner - Tuning Garage of Rome 2.0 (2015-2021)

IV. Contact details

Home adress: N/A

Phone Number: N/A

E-mail: Laura.Michelletti@gmail.com ((Reekular#3835))

 

Kapitola 1: Me and My Family
Jmenuji se Laura Micheletti. Narodila jsem se 16. Dubna 1991. Můj otec se jmenoval Reymond Micheletti. Matka Claire Micheletti. a brácha se jmenuje Max Micheletti. Od mala jsem si s rodiči a jinými dětmi moc nerozuměla. Otec byl závislý na Hazardu a lehkých děvách. Matka byla závislá na Makeupu a Utráceni peněz za úplné blbosti. Já jsem zase byla jiná než ostatní holky. Každá si v 10 letech přála štěně, kolo a bůh ví co. Já si přála auto na ovládání, Modely aut, Hot wheels apod. To mi rodiče nechtěli koupit protože to bylo údajné utrácení peněz. Asi měli laďky někde jinde. Ale měla jsem úžasného dědu. Byl to nejlepší člověk v této galaxii.

Kapitola 2 : Best person i have ever met.
Můj děda se jmenoval Paul Micheletti. Byl to silný a tvrdý muž. Díky tomu bojoval ve 2. Světové válce a odnesl si nějaké zranění nohou. Můj děda k nám přicházel na návštěvy když rodiče utráceli neexistujicí peníze. S dědou jsme se většinou koukali na pohádky, hráli hry, Povidali si. Jednoho dne mě děda zavedl ke svému autu (Byla to Chevrolet impala z roku 1959) Ukázal mi co a jak tam funguje. A tím mi absolutně otevřel oči. Začala jsem díky němu mít ráda auta a ráda jsem s ním na autech pracovala protože můj děda měl dílnu a tam dělal na autech. Moji rodiče dědu vůbec nemuseli ale nevím proč. Byla jsem vůbec ráda když povolili aby zamnou přišel. A vždy jsme se koukali na pořady o autech. Nebo jsme se šli projet. Prostě jsme měli blízký vztah.

 (Dědovo Chevrolet impala)

Kapitola 3: Why i hated highschool.
Proč jsem nenáviděla střední? No... Když jsem nastoupila na Střední školu v římě tak 1 rok šlo vše v pohodě. Pak byl ale druhý ročnik a všechno se mi v životě dosralo.
Sice se mi v 1. Ročníku narodil brácha ale pak byl v bouračce s rodiči. Rodiče zemřeli. Bráška byl na Jipu. Nebylo známo jestli to přežije. Dědu zhruba týden potom co se vybourali rodiče, někdo přepadl a dal mu baseballkou do hlavy. Skončil v komatu. Připadalo mi že se mi kazí celý život. Mezitím co byl děda v kómatu tak jsem se k němu přestěhovala. Měl takový malý ale pěkný apartmá. Ale jelikož nebyla nemocnice v té době v itálii zadarmo tak jsem musela jít vydělávat do dílny abych to dokázala zaplatit. Makala jsem tak 90 hodin týdně. Vždy po škole a víkendy. Nakonec se děda probral z kómatu a bráška se uzdravil. Ale pak jsem se poprala ve škole. Ale to v další kapitole


Powered by LeoSight IFS
LT~15