Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

[Vytvoření] shop with tuning parts

tadeas14cz

Hráč

0
18.5.2020 21:51, naposledy upraveno 19.5.2020 01:01 uživatelem tadeas14cz

Název frakce: shop with tuning parts

Typ frakce: Ostatní (Legální)

Zakládající členové: Petr Katr

Startovní kapitál: 50000

Popis frakce: Jelikož moje minulá žádost ohledně tuning dílny nevyšla tak mě napadla frakce se jménem shop with tuning parts/obchod s tuning díly, frakce  by se zabývala prodejem jak normálních dílů na auto tak tuning dílů,de mi oto aby si mohli i někteří hráči mohli sami opravovat i upravovat svá vozidla když má oas zavřeno. A aby to nebilo až tak lehké tak by u některých oprav/ůprav hráči potřebovali správné nářadí například při výměně kol by hráč potřeboval například hever a utahovací pistoli takže by hráč musel zajet do obchodu zakoupit si hever a utahovací pistoli a rpil by /me bere hever a dáváho pod auto a /me bere utahovací pistoli a povoluje šrouby kol atd atd. A vše by se prodávalo v zde navrhované frakci. byl by v obchodě sklad s díly a ve skladě by byli mpc na které když by zaměatnanec klik tak by mohl vybrat ten díl který potřebuje. Do toho mě napadlo přidat do hry změnu výfuků, přidání nitra a klece do auta. Počet zaměstnanců by byl max 5. Pokud vás nějak moje žádost zaujala nebo máte nápad co dalšího přidat byl bych rád za vaši odpověď či váš názor.

neznamy#5 udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo no.12 - Duplicitní témata jsou zakázána. Jedná se o zakládání více témat se stejnou pointou

fifmin

Hráč

1
18.5.2020 21:55

Je to pěkně zpracované souhlasím stím!.

misatorcz

Hráč

53
18.5.2020 22:20

@Rataj nechceš přidat smajlíka takzvaně whata f*ck? A ano jsem si vědom že dostanu upozornění 😅

Rataj udělil za tento příspěvek varování: Off-topic

tadeas14cz

Hráč

0
18.5.2020 22:34, naposledy upraveno 18.5.2020 22:37 uživatelem tadeas14cz

Chtěl bych jen zmínit že by to hru udělalo trochu reálnější a to a samé co sem psal u žádosti na dílnu vím lidi z oas odvádějí skvělou práci a dostal sem i odpověď ať si zajdu za šéfem oas a zeptám se ho proč je třeba chip tuning tak drahý nebo montáž turba tak drahá ale k čemu by mi to bylo když se stejně nic nezmění, pokud chcete aby to bylo vážně trochu podobné realitě tak snížit ceny například ůprav. Teď mě neberte moc vážně protože sám nevím cenu ale montáž takového turba stojí cca kolem 10 až 20 tisíc jen by voko. Takže nevím proč bych měl platit za něco co si mohu udělat ůplně sám. Takže pokud má někdo nějaký inteligentní názor nebo nějakou radu tak si to rád přečtu. Přeji pěkný zbytek večera.

KevinLuk

Hráč

4
19.5.2020 02:38

Souhlasím taky si i irl tuním svýho passatka 😂a líbilo by se mi kdyby to takhle šlo jelikož když má někdo zkusenosti stím jak se to dělá proč ne 

Irl taky není třeba mechanik pokud si to dokážete udělat sami  za mě PRO 

20.5.2020 17:50

Bude zriadená mechanická dielňa pod vedením administrátora nakoľko ani jedna zo žiadostí nesplnila očakávania admin tímu. Časom sa mechanická dielňa presunie pod vedenie hráča. Zamykám.