Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Nezmyselný ban / žiadost o unban


kikossk

Hráč

6
25.8.2022 16:37, naposledy upraveno 25.8.2022 16:47 uživatelem kikossk

Ban mi dal admin Phobios za neerpenie injuries.
Pricom typek ma chcel okradnut a nabural do mna zozadu a dostal som smyk a niekde som nenabural a na aute neboli nijake skody po naraze. Zloden ale narazil a prekotil sa cez betonove ohranicenie na dialnici. Keby sa to stalo v realite k ziadnemu zraneniu by dôjst nemohlo takze pre mna ako noveho hraca na RP je to dost blby a nepravom dany ban. a mam na to aj svedka ktoremu som celu situaciu popisal v discorde ked sme volali 

 

25.8.2022 16:51

Ahoj,

Tak jelikož ti to nestačilo vysvětlit v soukromých zprávách na discordu ( ano skutečně mé pms na dc nejsou žádosti o unban)

Tak ti zde video pošlu ještě jednou, ty jsi řidič šedé audiny S4.

Došlo tam k nárazu mezi audi a fordem, přičemž ford to odhodilo do svodidel, hráč nadále erpil, tebe naráz odhodil do druhé strany, při nárazu by se ti něco stalo, ovšem ty jsi rovnou frknul autem pryč a tvé odůvodnění proč jsi neerpil? "Typek ma chcel okrast" není rozhodně důvod neerpit.

Zde tedy video: 

https://youtu.be/UY0GQExushI

Já ti tedy žádost o unban zamítám, taktéž zamítám nějaké zkrácení.

Přeji ti hezký zbytek dne.

 


Powered by LeoSight IFS
LT~21

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo