Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Stížnost na administrátora Dzardys.


F3nixar

Hráč

22
29.8.2022 15:28

Již dlouho jsem nad touto stížností přemýšlel. Přemýšlel jsem nad tím, zda jí mám a nebo nemám sepisovat, ovšem dnešní den byl poslední kapkou. 

 

Již dlouhodobě se potýkám s jistým problémem s Džardysem a abych blíže specifikoval můj problém, tak se jedná za těžkou zaujatost vůči mě. Přemýšlel jsem, zda-li to není jen v mé hlavě a jestli to není vinou mé aktivity v helper týmu. (která vlastně ani skoro není), ovšem dospěl jsem k závěru že tomu tak není. 

První mé podezření vzniklo už v den, kdy jsem si podával přihlášku na Event managera. Zde jsem se snažil sepsat dobře přihlášku a snažil jsem se i odůvodnit můj přestup na tuto pozici. Ovšem zádrhel přišel v Džardysově odpovědi. 

v tuhle chvíli by si každý řekl... Proč to využíváš jako argument? Původně to být argument neměl, protože s negativními komentáři počítám a nejsem rozhodně ten, kdo by odsuzoval negativní názory. 
Zde ovšem útočil na to, co jsem se já snažil v ilegálním světě změnit a nepamatuji si, že by mi Džardys byl kdykoliv svědkem mých úspěchů, které se vůbec staly. Nikterak ovšem nechci toto dávat na svou stranu, ale zde byl můj první zárodek toho podezření, že Džardys je proti mě zaujat. 

Druhým aspektem, co mi trochu utvrzoval fakt, že je proti mě Džardys zaujat je ten, že Džardys ze mě dělá naprostého degenerativního člena (lepší slovo jsem vymyslet nedokázal) kvůli věci, u které nezná ani kontext. -> obrázky nebudu zveřejňovat, protože jsou vytažené z helper chatu. Tudíž je poskytnu člověku, co si stížnost vezme na starost. 
Hned vidím, jak mi Džardys oponuje tím, že jsem helper a takovýto věci by se dít neměli. Ano, pravda to jest je. Ovšem jak bys měl vědět, měla by se dostat i má verze na povrch a jeho odůvodnění, proč jsem toto vůbec psal, potom bys nemusel udělat takovouto maškarádu do helperchatu.

No a na závěr tu mám poslední kapku dne a to je totální smetení mé žádosti. Měl jsem žádost o CK na jistou osobu, která měla svůj důvod. Ovšem Džardys se opět chopil díla a totálně jí smetl na základě totálního pokusu o ponížení. Viz. foto.

Já jsem si tedy opět prostudoval CK systém a narazil jsem tam na fakt, že k provedení významné smrti, která je správně odehraná, stejně musím mít schválený CK. Přesné znění máte zde.

V tom případě nevím, kde je ta chyba. Zda na mé nebo Džardysově straně. 

Suma sumárum, jsem až přesvědčený, že vše poskytnuté bude cuku letu obráceno proti mě a jisté mé argumenty budou rovněž obráceny proti mě. Ovšem chtěl jsem docílit toho, aby alespoň bylo vidět, jak se Džardys chová a řeší problémy jak s Helpery, tak mnoha hráči. 

S pozdravem,
F3nixar

kerbik6

Hráč

2
8.12.2022 22:15, naposledy upraveno 8.12.2022 22:16 uživatelem kerbik6

Dzardys pochopil by som všetko. Iba nie toho Sasukeho na profilivke 🤣 (@Dzardys)

Dzardys udělil za tento příspěvek varování: Oživování starých témat
8.12.2022 22:46
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem

Powered by LeoSight IFS
LT~52