Dobrý deň všetkým čo čítajú tento príspevok a hlavne @Pakandza.
Včera som dostal ban na 36 hodín a už som si raz zažiadal o skrátenie banu ale z odpovede @Pakandza mi príde že si to neprečítal úplne.
Ban som dostal za non-rp driving, non-rp injuries, a Zero Tolerance. Driving by som ešte pochopil za čo, bolo to z dôvodu lagov retože z ničoho nič mi to strhlo volant (IC) ale tie injuries mi nejako nevychádza ako som už písal pred tým vyskočil som z auta (bol to miss click ale to neospravedlňuje) za rýchlosti 70 km/h čo dosť ale bola tam tráva takže IRL by som sa pokotúľal poodieral lakte, kolená, chrbát max. vyrazený dych (možno že si to @Pakandza nepozrel do konca kde som to doerpil) a tak som aj zaerpil. A na koniec Zero Tolerance som tam nikde nepostrehol keďže nikde sa napýtal /do S/F? a ani pri tom vyskočení z auta sa nič také neudialo.
Prečo opäť žiadam o (teraz už un-ban)?
Dnes mám dôležitú IC schôdzu v čase 18:00 ktorá sa až za takú chvíľu opakovať nebude a musím sa na nej zúčastniť. Po ukončení schôdze nech mi kľudne dajú ban. Ale veľmi pekne prosím o ten Un-ban.(viem píšem to tu ako plačúce dieťa ale je to pre mňa dôležité)
Budem rád za reakciu od @Pakandza ale aj od smrteľníkov ako som ja.
Pekný deň každému prajem ale hlavne @Pakandza.@Pakandza
Dobrý deň všetkým čo čítajú tento príspevok a hlavne [user:4986].
Včera som dostal ban na 36 hodín a už som si raz zažiadal o skrátenie banu ale z odpovede [user:4986] mi príde že si to neprečítal úplne.
Ban som dostal za non-rp driving, non-rp injuries, a Zero Tolerance. Driving by som ešte pochopil za čo, bolo to z dôvodu lagov retože z ničoho nič mi to strhlo volant (IC) ale tie injuries mi nejako nevychádza ako som už písal pred tým vyskočil som z auta (bol to miss click ale to neospravedlňuje) za rýchlosti 70 km/h čo dosť ale bola tam tráva takže IRL by som sa pokotúľal poodieral lakte, kolená, chrbát max. vyrazený dych (možno že si to [user:4986] nepozrel do konca kde som to doerpil) a tak som aj zaerpil. A na koniec Zero Tolerance som tam nikde nepostrehol keďže nikde sa napýtal /do S/F? a ani pri tom vyskočení z auta sa nič také neudialo.
Prečo opäť žiadam o (teraz už un-ban)?
Dnes mám dôležitú IC schôdzu v čase 18:00 ktorá sa až za takú chvíľu opakovať nebude a musím sa na nej zúčastniť. Po ukončení schôdze nech mi kľudne dajú ban. Ale veľmi pekne prosím o ten Un-ban.(viem píšem to tu ako plačúce dieťa ale je to pre mňa dôležité)
Budem rád za reakciu od [user:4986] ale aj od smrteľníkov ako som ja.
Pekný deň každému prajem ale hlavne [user:4986].[user:4986]