Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

žádost o unban. - Smrdishaha, JohnKurrect, Odpojení z RP akce.


smrdishaha

Hráč

10
30.8.2022 10:04

Zdravíčko, tak, píšu si o unban, včera jsme měli rp Akcičku u Pig Penu, jak někdo jistě ví. střílelo se tam. byl jsem v RP akci na Straně Zločince. byl jsem zamknutý s kamarádem a s pár rukojmími. Náš šéf, neboli hlava RP akce. dostal ban na 10 h, tudiž jsme tak nějak nevěděli co dělat. tudiž jsme vypustili rukojmí, a poté schovali zbraně do místnosti, převlíkli se, sundali šátky, já se postřelil do nohy, abych vypadal jako Rukojmí, poté jsme vylezli zadním vchodem ven. Nikdo tam nebyl, teda jak já vím, kamarád mě odnesl do auta, protože jsem byl na jeho zádech, byl jsem postřelen do PHK ramene, a LDK stehna, chtěli jsme vyjít, jako rukojmí, psačku jsme měli říct, že ty Teroristi (MY) utekli.  u vchodu jsme měli ihned BMW M5. byli jsme připraveni dát ruce nad hlavu a Rpit fear, potom nakecat že jsme rukojmí.. apod.. která byla toho, co mě nesl.. posadil mě do vozidla, a ujeli jsme, pár metrů dál od vchodu jsme přejeli Policistku. ujeli jsme do MG, já šel do nemocnice, Kamarád změnit SPZ Vozidla. Jak se změnilo vozidlo, poté jsme k akci přijeli, stáli jsme zdá se mi u Vlkovlda, ten se tam logintnul do rukojmé, která musela off. doslova jsme už byli venku oba dva. poté Policista Mateusz ( příjmení nevím ) zahlásil do vysílačky : ´´ ten v modré vestě pří patřil k nim´´ my jsme to slyšeli, tudiž JohnKurrect AKA ten s tou modrou vestou utekl k autu, poté odjel, já jsem celou dobu tak nějak přihlížel k RP akci. povídal jsem si i s osobou Sergio Greco, který byl zadržený v PSA vozidle. ART a PSA si myslelo, že jsme vevnitř, i když jsme dávno ujeli v tom bmw...  odpojil jsem se až když jsem přihlížel k RP akci, toť vše. Ostatní nechám členech Ateamu. ( při tom utíkání nebylo žádné porušení pravidel, vyšli jsme ven, jako rukojmí, nikdo po nás nemířil ani nic, tak mě kamarád posadil do vozidla. a ujeli jsme, nikdo po nás nejel, co teda vím... ) 

30.8.2022 11:49, naposledy upraveno 30.8.2022 11:51 uživatelem Holysek

Ahoj, ban jsem vám udělil já. To co mi tady tvrdíš může být sice pravda, ale já na to nemám žádné důkazy. Proto tě poprosím, aby si mi poslal nějaké důkazy z celé té akce. Video by bylo nejlepší, ale logy v tomto případě postačí.

30.8.2022 13:01, odstraněno 14.10.2022 15:18 uživatelem
Tento příspěvek byl odstraněn uživatelem
30.8.2022 13:40

Už jsem dostal logy nejspíš od tvého kamaráda. Vysvětlilo se to a v logách jde jasně vidět, že jste se ani jeden neodpojil v průběhu té akce, ale po skončení. Opravdu nebylo ani v mých silách a ani jsem neměl jak zjistit kdy jsi to odpojil. Pouze jsem prostě viděl, že jsi tam byl s ním, přepadával a potom už jste nebyl ani jeden online. Unban vám udělím. Zamykám to tady.


Powered by LeoSight IFS
LT~31

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo