Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o Unban - Nevtipny Vtip (@Sovietdog)


macaczE

Hráč

9
30.8.2022 13:15

( Jestli to tu vidite 2x tak se omlouvam, ale ubehl tyden a na moji zadost SovietDog nereaguje. Bud ji prehlizi nebo proste nechce odpovidat a pro pripad ze by si te zadosti nevsiml tak to sem davam znova).

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Zdravim sem tu zas po nejake dobe abych si zase mohl napsat zadost o unban.

Ban jsem dostal 10.4.2022 a duvod banu byl pokus o uplaceni administratora (Samika).

Celý Příběh mého banu -

Takze, dostal jsem ban za mixing a lhani administratorovi ikdyz si nepamatuju uz co jsem delal tak jsem dostal ban na 50h tedy to byla asi vazna/e chyba/y. Ban mi končil už zítra a nudil sem se. Tak sem si rekl ze "pobavím" samika tim ze mu napisu tuhle vetu : .  Tato veta mela byt za ucelem pobaveni a byla myslena 100% ironicky a nikdy bych mu 1000kč neposlal. Necekal sem ze za to dostanu permu ikdyz to je vazna vec tak z te vety slo pochopit ze to je mysleno ironicky. Druhý den jak mi skončil ban tak jsem se chtel napojit na skimo, ale uvidel jsem ze mam permu. Konec Pribehu.

Banu mam dohromady asi 20 a z toho 2 permy (toto je ma 2 perma). Nejvetsi problem je v tom ze se mi vetsinou Rpit nechce ikdyz vim ze me to neodmlouva. Na skimu mam asi 400-500h a chtel bych si znovu zarpit. Zkusil jsem i FiveM ale to me tak moc nebavilo jako skimo.

Omluva - 

Takze touto zadosti bych se chtel znovu omluvit vsem hracum a hlavne adminum kteri semnou meli problemy aneb. museli resit furt problemy semnou. Slibuji ze uz si z NIKOHO nebudu delat srandu a budu se snazit mit co nejlepsi RP a nedelat chyby.

Závěr -

Ikdyž tuto žádost nemam moc rozepsanou nemam tak doufam ze Sovietdog mi ten unban dá.

Jelikoz minula zadost byla zamitnuta (logicky) tak cekam jakekoliv rozhodnuti

Preji pekny den 

Maca 

 

@SovietDog

Pakandza udělil za tento příspěvek varování: Pravidlo 12.
30.8.2022 17:49

Nebylo třeba to nijak topovat po druhé.. Dlouho jsem přemýšlel co k tomu to napsat ale teď jsi mi pomohl se rozhodnout. Nehodlám tolerovat to oč jsi se pokoušel a to jest podplacení. Pěkně nečista věc, kterou já nehodlám přehlídnout. Takže tvojí žádost zamítám.


Powered by LeoSight IFS
LT~28

Přihlášení




Zapomněl/a jsem jméno nebo heslo