Jelikož naše stránka pro správné fungování používá soubory cookies a zpracovává IP adresy, které jsou podle obecného nařízení GDPR považovány za osobní údaj, je nutné vyjádřit souhlas s podmínkami užití a se zpracováním osobních údajů.

LeoSight.cz - Herní portál

LeoSight.cz

Žádost o druhý unpermaban.


Matbrok

Hráč

113
30.8.2022 17:53

Ahoj @Dzardys

uznávám, že si tu permu zasloužím, neerpil jsem, někdy jsem se úplně nechoval tak jak by bylo vhodné a nebyl jsem tím nejlepším hráčem i když jsem se snažil jim být.

Plně si vše uvědomuju a vím, že je to moje druhá perma a taky chápu, že už další šanci si zahrát na skimu nemusím dostat, Proto tímto bych se ti chtěl omluvit a to co se mezi námi stalo, to bych nejraději zapomněl.

Pokud mi druhou šanci nedáš, vůbec nevadí. Chápu to a  vím, že i na teamspeaku jsem někdy nechoval úplně nejlépe a taky jsem byl zlý na tebe, z toho mám výčitky větší, než z toho, že jsem porušil pravidla na serveru. A to je taky důvod proč jsem poslední měsíce nechodil na teamspeak. Potřeboval jsem si pročistit hlavu a taky jsem na skimo skoro zapomněl.

Uznávám, že za vše si můžu sám a pokud už druhou šanci nedostanu, nebudu se na tebe zlobit.

Jen bych rád aby bylo vše dobré mezi námi a na to špatné se zapomnělo a tímto bych se chtěl omluvit i vám všem, na které jsem byl zlý.

Lásku a mír v duši

Matbrok

 

 

(Doufám, že to bude stačil a nelekni se, tu žádost jsem zkusil napsat trošku jinak než obvykle, zatím papa)

30.8.2022 20:06

Moc mi to nedává smysl... Chtěl jsi dobrovolně dostat permu, tak jsi mě v průběhu týdne několikrát naschvál provokoval,

ale nyní si zase uvědomuješ, že to byla strašná chyba a chceš zpět. Netuším, co od tebe očekávat, každopádně svou další šanci považuj jako poslední, přinejmenším z mé strany nevidím nějaký důvod dávat víc než tři šance. Užívej ji dobře a zkus se vyvarovat tomu, cos tu s oblibou předváděl.


Powered by LeoSight IFS
LT~29